Четири жене повријеђене у пуцњави

У масовној тучи и пуцњави која се догодила у сарајевској општини Стари Град повријеђено је пет лица, од којих су четири жене, а једно лице је ухапшено.

Босна и Херцеговина 14.10.2014 | 11:30
Четири жене повријеђене у пуцњави

У Министарству унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево потврђено је да се туча између двије групе догодила синоћ око 22.00 часа у Улици Хамдије Крешевљаковића, након чега је дошло до пуцњаве, а кориштен је и нож.

Пет лица је повријеђено, три су задобила тешке, а два лакше повреде, док је једна особа ухапшена због посједовања пиштоља и помагања лицу које је употријебило оружје.

Повријеђени су превезени у Клинички центар Универзитета у Сарајеву ради указивања љекарске помоћи, а увиђај су обавили полицијски службеници МУП-а Кантона Сарајево у присуству кантоналног тужиоца.

"На Клинику ургентне медицине синоћ је око 22.30 часова примљено пет лица. Пацијент чији су иницијали Е. Л. /37/ примљена је са убодном раном грудног коша и упућена је на Клинику за торакалну хирургију на лијечење, док Д. К. /21/ има прострелну рану на стражњици, због чега је упућена на Клинику за ортопедију и трауматологију", рекла је федералним медијима портпарол сарајевског Клиничког центра Муамера Шехић.

Према њеним ријечима, С. Џ. /21/ има прострелну рану лијевог скочног зглоба и фрактуру поткољенице, те је и она упућена на Клинику за ортопедију и трауматологију на лијечење.

"Пацијенткиња Х. А. /22/ примљена је са убодном раном лијевог кољена, те је након указане љекарске помоћи пуштена на кућно лијечење, док пацијент Т. Ф. /23/, једини мушкарац, има убодну рану лијеве наткољенице и он је након указане помоћи пуштен кући", навела је Шехићева.

Извор: СРНА

Коментари / 0

Оставите коментар