3 начина да новац дође у ваш дом!

Фенг шуи се не односи само на положај неких предмета у дому, већ и на наш однос према животу. Следећих неколико савета ће помоћи, тврде Фенг шуи стручњаци, да енергија новца брже потече кроз ваш дом.

Занимљивости 12.10.2014 | 12:55
 3 начина да новац дође у ваш дом!

1. Користите живе боје у деловима стана у којима обављате најчешће послове које имају везе с финансијама

Фенг шуи мајстори увек нагласе „подручје новца“ бојама и то зеленом и  љубичастом. Зелено је боја виталности и раста, а љубичаста представља богатство. У кухињи, нађите места за чинију са грожђем – идеално је да помешате бело (зелено) и црно (љубичасто) грожђе, а кад прође сезона овог воћа замените природно неком лепом репликом у бојеном дрвету или стаклу.

2. Пажљиво руковање новцем је главни савет у фенг шуи филозофији

Многи од нас имају навику да гужвају новчанице по џеповима или остављају на разним местима по кући. Кад почнете да запостављате новац, и он ће почети да запоставља вас. Зато водите рачуна да су вам признанице увек лепо сложене, спакујте кућне рачуне у лепе коверте или пластичне футроле у живим бојама. Држите их на левој страни писаћег стола, где је ваше место новца у радном простору.

3. Новац је врста енергије, а важно је не само да је имамо већ и да протиче кроз наш живот

Ако немате довољно новца да поклањате и трошите, сигурно је да можете да поклоните другима мало свог времена или пажње. А океан се састоји од хиљада капи, запамтите. Зато сваке вечери проведите неколико минута у захвалности за оно што имате и размишљању о томе шта бисте могли да поклоните другима. Богатство није увек у томе да добијемо или имамо више, већ да нађемо и позитивну страну у ономе што већ имамо. Како будете осећали већу захвалност за оно што имате, тако ће у ваш живот
притицати више новца али и осећаја задовољства.

Коментари / 0

Оставите коментар