Одлази командант нишких Жандарма?

Према писању данашње “Политике“ командант нишког одреда Жандармерије Сенад Коштић спреман је да се повуче са те позиције.

Србија 09.10.2014 | 09:10
Одлази командант нишких Жандарма?

Након инцидента у којем су учествовали припадници Жандармерије из Ниша за време Параде поноса, Коштић је упутио писмо команданту Жандармерије Миленку Божовићу и Министарству унутрашњих послова у којем је затражио да се учини све како би се зауставила медијска кампања против одреда Жандармерије у Нишу.

“Апеловао сам на команданта Жандармерије да учини све како би се сачувао углед и реноме наше јединице, која је увек била, а сада је у потпуности спремна за реализацију свих и евентуалних задатака за државу Србију, за њену одбрану и безбедност. Последњих дана одред Жандармерије из Ниша називан је “одредом смрти“ и “одредом батинаша“, што наноси огромну штету јединици“, навео је Коштић у изјави “Политици“.

Он је истакао да је несхватљиво да се једна високопрофесионална јединица Жандармерије због прекршаја или извршеног дела једног појединца квалификује погрдним називима.

 

Извор:Пресс.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

холланд

09.10.2014 07:11

Ти ниски специјалци били и у Сараејву1992 гаси тај одред

ОДГОВОРИТЕ
Name

дини

09.10.2014 07:43

Бас појма немас,за тебе су сви из Ниса ниска специјала! За информацију ово је полиција, а 63.падобранска је војска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

09.10.2014 08:20

Срећа да сте се окомили на Вуцица па се сазнало како поступате. Да није било Вуцица ви би млатили овај народ да било појма нема да сте одред смрти. Ви сте заштићени .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

09.10.2014 20:16

Да се незаборави овај Сенад је онај тип из Жандармерије који је уцјењивао полицајке ако оду са њим у кревет добиће унапређење и већу плату. Сада тај исти Сенад прича о неком угледу себе и јединице. Ужас.

ОДГОВОРИТЕ