Потјера трагом "бијеле Дрине"

Најтраженија особа у Пенсилванији, Ерик Фрејн је неколико пута виђен у последњих неколико дана, али полиција не успева да му се приближи. За собом оставља трагове: пелену и празну паклу сарајевске "Дрине", саопштила полиција.

Свијет 25.09.2014 | 13:00
Потјера трагом "бијеле Дрине"

Полиција већ 13 дана претражује планине Поконо у Пенсилванији покушавајући да ухвати мистериозног Ерика Фрејна, који је из заседе убио једног и ранио још једног полицајца.

Полицијски званичници претходних неколико дана нису имали шта да кажу јавности, али су у среду увече саопштили да је Ерик Фрејн виђен у неколико наврата, као и да је за собом, чини се намерно, оставио неколико трагова.

"И даље налазимо његово трагове и ствари које је сакрио... Пронашли смо српске цигарете и употребљене пелене", рекао је потпуковник Џорџ Бивенс.

Бивенс је, такође, рекао да је Фреј виђен у неколико наврата, али са велике удаљености, па полицајци нису могли ништа да ураде.

ФБИ га је ставио на листу десет најтраженијих људи у САД, а према првим резултатима истраге, он је напад на полицајце планирао више од шест месеци.

Проблем властима у откривању и хапшењу Фрајна представља то што је побегао у планине Поконо, брдовит и шумовит део Пенсилваније у којем је полицијска потера суочена са озбиљним проблемима.

Ипак, полиција тврди да је надомак Ерика Фрејна, а током потере пронађена је и аутоматска пушка из које је, наводно, убијен полицајац Диксон. Фрејн је још увек наоружан, тврде локалне власти, највероватније снајперском пушком.

Оптужен је за убиство и покушај убиства - смртоносне повреде у његовом нападу задобио је полицајац Брајан Диксон, док је Алекс Даглас после операције почео процес опоравка.

Извор: Агенције

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СРБОЉУБ

25.09.2014 13:57

Жив и здрав био

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патрита

25.09.2014 16:50

Нико се није отео правди кад тад чеш изаћи пред лице правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

26.09.2014 04:52

и јес неки Србин види му се на ушима

ОДГОВОРИТЕ