Проблем са Ајфонима 6 Плус

О овоме нису ништа рекли на свечаном представљању.

Информационе технологије 24.09.2014 | 17:20
Проблем са Ајфонима 6 Плус

У уторак је иПхоне 6 Плус био присиљен да се суочи се с питањем које је у срцу многих нових власника: хоће ли се савити?

Укратко, одговор је: Да!

Након фотографија које су приказивале благо савијени иПхоне, а које су се почеле појављивати на друштвеним мрежама, екипа на Унбоx Тхерапy одлучила је путем Јутјуба једном заувек да одговори на питање има ли иПхоне 6 Плус икаквих проблема са савијањем.

Њихов видео приказује човека који држи свој ​​иПхоне 6 Плус, купљен наводно прошлог петка, и покушава да га сломи на пола.

У једном тренутку је иПхоне заиста изгледао као да ће да пукне на пола, али након примене довољно силе на телефон испитивач није био у стању да учини ништа више него да савије алуминијску љуску телефона.
Ипак, остаје нејасно како и зашто се иПхоне-и савијају у нашим џеповима. Изгледа да је потребно применити пуно снаге да би се овај телефон савио.

Ипак, оно што наводно највише фрустрира кориснике је да се телефон након савијања аутоматски не враћа у своје првобитно стање. Можда то и не би требало очекивати од телефона, али анти-кампање против Апплеа свакодневне су, посебно у тренутку када стиже вест да је већ у првом викенду продаје Апплеових нових иПхонеа, продато више од 10 милиона примерака иПхонеа 6 и иПхонеа 6 Плус.

Коментари / 0

Оставите коментар