Барбра Стрејсенд пјева само са мушкарцима

На свом новом албуму, који је управо изашао у продају, чувена америчка певачица Барбра Стрејсенд пева у дуету искључиво са мушкарцима.

Свијет 18.09.2014 | 07:50
Барбра Стрејсенд пјева само са мушкарцима

На питање зашто нема ниједне њене колегинице, 72-годишња дива одговара: "Све које смо питали биле су заузете".

Ипак, мало је фалило да наговори Бијонсе: "Требало је да заједно изведемо једну од песама из мог филма ''Звезда је рођена'', али нисмо успели да је завршимо, а требало је да објавимо албум. Можда ћемо једног дана извести тај дует јер је она сјајна певачица".

На албуму "Партнерс" уз Стрејсенд певају, између осталих, Били Џоел, Стиви Вондер, Џон Мејер, Џон Леџенд и Бејбифејс који је и продуцент пројекта.

Ту су још и њен син Џејсон Гулд, Лајонел Ричи, Андреа Бочели али и Елвис Присли, који заједно са њом (виртуелно наравно, уз помоћ модерне технологије) изводи чувени хит Краља "Лове Ме Тендер".

У недавном интервјуу који је дала АП-у, Стрејсенд је објаснила како успева да одржи свој невероватни глас: "Не пијем. Не волим укус алкохола. Понекад волим да попијем пиво, а понекад и пола чаше вотке са тоником. Али мирис алкохола ме увек подсећа на лек. Чак не пијем ни вино".

Она је казана да је пушила из забаве када јој је било 10 година, док је живела у Бруклини, али да је са 12 престала, те да се у одсуству ова два порока можда крије разлог што и даље пева као и на почетку каријере.

Коментари / 0

Оставите коментар