Одабери кошуљу по својој мјери

Један од несумњиво најстаријих, али и најважнијих комада одеће, кошуља је била и остала симбол стила и елеганције.

Мода и љепота 16.09.2014 | 18:26
Одабери кошуљу по својој мјери

Погодна за разне прилике, лако се уклапа уз све стилове, па није ни чудо да је незаобилазна у свим женским орманима. Било да идете у шетњу, на посао или се спремате за излазак, нећете погрешити ако уз сукњу или
панталоне обучете кошуљу.

Захваљујући маштовитој комбинацији кројева, боја и дезена овај комад је сваке сезоне у врху модне лествице. Толико се модела може видети у разним колекцијама да је заиста лако пронаћи форму и материјал по својој мери. У зависности од тога са којом одећом је носите и каквим детаљима је употпуњујете може да изгледа отмено или лежерно, независно од кроја саме кошуље.

Ове сезоне модерни су благо струкирани модели са класичном крагном, једнобојни или прошарани дезенима. У тренду су и асиметрични кројеви, краћи с предње стране, као и они са разиграним принтом и разноликим дезенима.

Кошуља са карнерима, иначе најчешћи избор романтичних дама, заступљена је ове сезоне у већини модних линија. Истичу се и провидни модели од лаганог муслина, као и они украшени чипком на рукавима и крагни. Лепршаве кошуље, дужих рукава, осим што су најудобније, једноставне су за комбиновање и прикладне и за
дан и вече. Незаобилазни су и модели са руском крагном који увек одају утисак префињености, па би их требало носити уз елегантнију и свечанију одећу.

Коментари / 0

Оставите коментар