Шарговац поново под водом

Обилне падавине које су захватиле западни дио Републике Српске изазвале су бројне проблеме. У бањалучком насељу Шарговац, које је било под водом, након драматичне ноћи ситуација се стабилизује.

Република Српска 13.09.2014 | 21:02
Шарговац поново под водом

Мјештани овог насеља провели су још једну бесану ноћ а, како кажу, препуштени су сами себи. Ту није крај. У Мотикама су се појавила и прва клизишта.

У бањалучком насељу Шарговац протекле ноћи трајала је борба са набујалом водом која је преплавила улице те пријетила да угрози домаћинства. Изнемогли и огорчени мјештани још једном позивају надлежне да реагују те да се коначно нешто уради.

У Шарговачкој улици вода је направила канал и то на мјесту гдје је прошле године завршен водовод.

Кућа Милије Зељкића била је прва на удару воде која се сливала низ канал. То шта се протекле ноћ десило, каже, до сада није доживио.

Мјештани наглашавају да су штете велике те да више ни сами не знају како се борити. Очекују да их неко од надлежних посјети те да саслуша њихове проблеме и коначно реагује како се након сваке јаче кише прича не би понављала.

Након обимних падавина у појединим бањалучким насељима су се појавила и клизишта. Најкритичне је у Мотикама. Док се поједини мјештани боре са одронима земље, други са поплавама,  сви имају заједнички страх од нових обилних падавина.

(БН ТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

подрињац

13.09.2014 12:08

Брука,главни град а сеоска инфраструктура,све су криви политицари

ОДГОВОРИТЕ