Београд: Троје повријеђено у три удеса

Током ноћи у Београду су се догодила три саобраћајна удеса у којима су три особе повређене, изјавила је јутрос Тањугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Србија 02.09.2014 | 07:42
Београд: Троје повријеђено у три удеса

Жена стара око 54 године, као возач је у удесу, који се догодио око 19.35 часова на углу улица Аце Јоксимовића и Владимира Роловића, задобила повреде главе и левог кука, а превезена је у Ургентни центар, рекла је Мацура.

Мушкарац стар око 30 година, као возач је у удесу око 21.15 часова на углу улица Палмотићеве и Џорџа Вашингтона задобио повреду истезање врата, истакла је портпарол Хитне помоћи.

Једна особа је повредјена у удесу око 21.25 часова на Путу за Бусије ка Угриновцима, када је слетела возилом са пута, али је одбила лекарски преглед, додала је Мацура.

Хитна помоћ је током ноћи у Београду до шест часова обавила 112 интервенција од којих 23 на јавним местима, а лекарима су се, осим срчаних болесника и астматичара, често обраћали и психијатријски болесници, прецизирала је Мацура.

Портпарол Хитне помоћи је саветовала опрез у саобраћају, узимање витамина, течности и доручка и проветравање просторија у којима се борави.

Коментари / 0

Оставите коментар