Медицинске сестре опљачкале старца

Полиција трага за двије дјевојке које се дужи период представљају као медицинске сестре и пљачкају старије особе на подручју БиХ.

Босна и Херцеговина 23.08.2014 | 10:05
Медицинске сестре опљачкале старца

Задњи случај пријављен је у четвртак у Новом Граду, када су од старца Владимира Ћурића (78) украле око 9.000 марака.

Из полиције су, наводећи иницијале, саопштили да су двије непознате жене дошле до породичне куће Ћурића и представиле се као медицинске сестре које пружају медицинску помоћ старијим особама. Након уласка у кућу, једна је пружала помоћ, а друга је искористила непажњу старца и из неколико коверти украла 2.000 евра и 5.000 КМ.

Према Ћурићевим ријечима, ради се о црнки и плавуши, које су му покуцале на врата нудећи масажу.

"Дозволио сам им да уђу у кућу и кад сам отишао до собе на спрату да им донесем новац, плавуша је ишла за мном и упратила гдје се шта налази", рекао је Ћурић.

Он је додао да је затим сишао у приземље и да је дјевојка која је имала црну косу рекла да откопча кошуљу и легне на сто потрбушке.

"Док ме је масирала, плавуша је искористила моју непажњу и отишла у собу гдје је новац и узела све што је нашла", истакао је Ћурић.

Подсјећамо да су и средином априла ове године двије дјевојке, које такође одговарају горе напоменутом опису, на исти начин опљачкале Милоша Тубина (81) из Санског Моста. Оне су се на исти начин представиле и док је једна масирала, друга је украла 180 евра.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јопа

23.08.2014 13:49

Аууу стари а да нису понудиле масазу ти их не би ни пустио у куцу ;)

ОДГОВОРИТЕ