То се зове срећа: Угледајмо се на њих!

Не постоји ниједан однос у животу човјека, а жене прије свега, који је толико значајан као што је однос са мајком. С обзиром да он представља најкомплекснији, најизазовнији и најинтензивнији однос који већина нас има, у себи има потенцијале и за велико пријатељство и за велико непријатељство. Шта га чини таквим?

Свијет 22.08.2014 | 22:01
То се зове срећа: Угледајмо се на њих!

Нема другог људског бића које нам је толико слично као што је то мајка. Мајке и кћерке се међусобно осликавају до нивоа гена. Она је мјера на основу које се процјењујемо, колико смо успјешне или не, срећне или не, итд...

Она нам је потребна да интегрише нашу прошлост, потврди нашу женственост и води нас на нашем животном путу.

Један такав диван однос, на помало шаљив начин показале су управо њих двије – мама и кћерка.

Ова мама је мама коју вјероватно свако дијете жели да има. Она пјева омиљене пјесме из цртаних филмова, она се глупира и док то ради ужива у сваком тренутку.

Добро расположење ове маме и њене кћеркице док пкевају омиљену песму из цртаног филма “Фрозен” је толико заразно да ћете се сигурно смјешити сатима. Она су једноставно предивне.

Погледајте...

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Дубравка

22.08.2014 20:14

Немам ријечи. Слатко сам се насмијала, и морам признати разнијежила. Оне су стварно предивне. Камо среће да је више оваквих мајки... Диивно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ива

22.08.2014 20:15

ОДАВНО НЕСТО ЉЕПСЕ НИСАМ ВИДЈЕЛА. ДИИВНА МАМА. ДИИВНА КЦЕРКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срле

22.08.2014 20:26

Конацно несто лијепо, позитивно. Доста висе Додика, Цвијановицеве... доста политике уопсте. Теско је вријеме, али ово бас дусу разгали. И ја сам родитељ, и бас уцествујем у игри са дјецом. То нам свима пуно знаци. Сви родитељи би требало да се висе посвете дјеци, а не да их "yабављају" тако сто им са 3,4 године отварају профиле на фб... Или купују игрице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таша

22.08.2014 20:29

Дииииивноооо.То је срећа највећа. Ништа љепше на свијету.И као што Срле рече доста више политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојана

22.08.2014 20:31

Браво Срле! Потпуно си у праву. Да родитељи висе брину о дјеци, мислим на стварну бригу (скрб, сто би рекли наси сусједи :) много тога у друству било би далеко боље. Од малих ногу се уци. А њих двије не да су преслатке. без текста сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мито

22.08.2014 20:51

Браво то нам треба а не црна хронника и политика. Ако овако наставите бицете и висе него сад најгледанија тв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

22.08.2014 21:01

Немам речи свака част.. :Д

ОДГОВОРИТЕ