Тијанин телефон лоциран на 15 км од границе

Сигнал мобилног телефона Тијане Јурић, на основу којег су истражни органи закључили да се Тијана можда креће ка Мађарској, поново је лоциран на 15 километара од мађарског граничног појаса!

Србија 04.08.2014 | 15:28
Тијанин телефон лоциран на 15 км од границе

“Први пут телефон је лоциран на два километра од границе с Мађарском, у Србији. Међутим, апарат је, по последњим информацијама које имамо, сада на територији суседне државе”, открио је извор близак истрази.Како наводи, од кључне је важности установити да ли је телефон још увек код девојчице.

“Не можемо да искључимо могућност да је, примера ради, бачен негде у воду или да му је извађена батерија, што представља проблем”, објашњава извор.

Извор такође додаје да “кобна грешка” направљена још првог дана.

“Пропуст је направио тужилац првог дана. Полиција од њега добија одобрење за лоцирање, али тог дана се држао закона, који каже да треба да прође 24 сата пре издавања налога за праћење. То јесте по закону, али увек постоји могућност да се такве ствари убрзају”, објашњава извор.

Полиција је одлучна да настави посао све док овај случај не буде расветљен, саопштио је министар полиције Небојша Стефановић, који се већ састао са припадницима мађарске полиције.

Извор: Србија данас

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Учитељ јоге

04.08.2014 14:11

Какви су то људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

педја

04.08.2014 17:49

Ја би тог идиота линцовао одмах.

ОДГОВОРИТЕ