'Празне пушке' у Разграду: ЛУД - ПАР 0:0

Фудбалери Партизана играли су нерешено 0:0 са Лудогорецом у Разграду, у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 31.07.2014 | 07:30
'Празне пушке' у Разграду: ЛУД - ПАР 0:0

Црно-бели су кренули агресивно, имали 2-3 сјајне шансе у првих 15 минута које су пропустили, након чега су се повукли и чекали грешку домаћина.

Лудогорец с друге стране није био ништа бољи, две најбоље прилике је такође имао у првом полувремену али их је осујетио сјајни Владимир Волков. У другом делу оба тима су деловала незаинтересовано, па је Партизан сачувао 0:0 за реванш у Хумској.

У другом полувремену утакмицу је пре времена због повреде рамена завршио Данко Лазовић, а вероватно ће тек у четвртак бити јасније да ли ће бити спреман за реванш.

Партизан је кренуо веома офанзивно у Разграду и већ у првих пет минута имао две сјајне гол шансе. Прво је Брашанац пропустио да казни грешку домаће одбране, да би потом голман Лудогореца сјајно интервенисао после снажног шута Шкулетића са леве стране.

Након десетак мирних минута опет је запретио Шкулетић из сличне позиције, али је Стојанов И овај пут био опрезан. Неколико минута касније Бугари су имали прву гол шансу, Дјаков је избацио Безјака директно на Лукача, али је његову спорост искористио Волков и клизећим спасао црно-беле.

Ново узбуђење догодило се у 29. минуту,Дринчић проналази Шкулетића на левој страни, овај проиграва Живковића на око 12 метара од гола, али млади играч Партизана промашује лопту. Три минуте касније нова опасност по Партизан, овај пут после корнера, нова гол шанса за Бугаре, али Волков интервенише на гол линији.

То је било једино конкретно од напада у овом мечу, Лудогорец је тек после сат времена игре први пут шутирао у оквир гола Партизана који је у другом полувремену више водио рачуна о одбрани него што је покушавао да стигне до гола. Тек у финишу је заиграо агресивније И на другој половини терена, али Стојанов није био угоржен.

ЛШ, 3. коло квалификација:
Лудогорец – Партизан 0:0

Лудогорец: Стојанов – Витиња (Ангуло 47'), Моти, Александров, Каисара – Александров, Еспињо, Дјаков, Абало – Марселињо, Безјак

Партизан: Лукач – Волков, Станковић, Трајковић, Вулићевић – С. Илић (Лука 81'), Дринчић, Брашанац, Живковић (Грбић 68') – Лазовић (Нинковић 54'), Шкулетић

Коментари / 0

Оставите коментар