И данас пљускови са грмљавином

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме са повременом кишом и пљусковима са грмљавином.

Босна и Херцеговина 30.07.2014 | 09:00
И данас пљускови са грмљавином

Највиша дневна температура од 23 до 27, на сјеверу и сјевероистоку до 31 степен Целзијусов, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током јутра на западу и југозападу облачно, мјестимично са кишом и грмљавином, а у осталим крајевима промјенљиво облачно са сунчаним интервалима и суво.

Наоблачење са запада и југозапада током дана захватиће и остале крајеве доносећи кишу и пљускове са грмљавином.

Падавине ће током дана бити учесталије у Крајини, а према крају дана и ноћи у Херцеговини ће јачати и мјестимично ће бити обилније.

Вјетар слаб до умјерен, јужни и југоисточни.

Федерални хидрометеоролошки завод издао је за данас наранџасто упозорење због могућих израженијих грмљавинских пљускова, те града у централним, источним и сјеверним подручјима.

Температура у 8.00 часова: Бјелашница 10, Гацко 14, Хан Пијесак 16, Бихаћ и Фоча 17, Тузла и Зеница 18, Бањалука, Добој, Нови Град, Вишеград и Билећа 19, Сарајево, Зворник и Градишка 20, Бијељина и Требиње 21, Мостар и Ливно 22, Неум 25 и Столац 26 степени Целзијусових.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар