Васковић непријатељ број 1

Ветеран сам Црних листа; Стартер на свакој; Играм у сваком „непријатељском“ тиму на свим позицијама - од голмана, преко центархлафа, па до вихорног нападача, иако ми највише „лежи“ позиција средњег везног, или како се то мјесто већ зове у модерном фудбалу. (Рајкула је по овом питању много стручнији од мене).

Република Српска 29.07.2014 | 16:48
Васковић непријатељ број 1

У протеклих осам година био сам на свим емитованим Црним листама, које је креирао Режим и његове сабласне слуге, а неријетко се дешавало да сам Црна листа само Ја и нико више. Човјек-Црна листа, што је, свакако, за упамтити као раритет.
 
Ни код опозиционих снага нисам много боље стајао, због своје лоше навике да напишем оно што јесте, што мислим, а да не погађам шта би било коме/некоме одговарало да ја саставим и објавим као сопствени цопy пасте „став“. Па сам прије двије године освануо на СДС-овом званичном локалном изборном флајеру као Непријатељ Но2. Но1 је био Педи Ешдаун, а Но3 Милорад Додик. Лијепо друштво, нисам био претјерано незадовољан.

Дубоко повријеђени мојим инсистирањем на чињеницама, а не на платформи „Како смо ми паметни, али народ никако да то препозна и изгласа нас“, некаква жгадија из СДС-а, пришљамчена при врху странке, одлучила је да ме поново стави на Црну листу, као неподобног аутора, склоног и критици СДС-а. Овај пут сам Но1!

Како домишљато у ове предизборне дане; Како генијално; Како СДС-овски-наћи појединца на којем ћеш се опробати и показати своју правовјерност, православност, есдеество, опредијељеност против Режима нападом на Васковића.

Не желим да именујем ту багру, како по јазбинама из којих су испузали не би изигравали моје жртве (толико је тих жртава мојих, да ми је већ помало непријатно) и на продаји сопственог кретенлука зарадили који политички поен, али морам нагласити да су се ти безвриједни опиљци преживљеног времена, које се неће више никада вратити, ма колико они склапали спискове Неподобних, престравили када су сазнали да ћу се позабавит њима. А потрудио сам се да сазнају, како бих тестирао храброст надолазећег Жирија своје сурове свакодневнице.

Храброст аутора Црних листа нестала је нетрагом. Један се чак вајкао како он има троје дјеце; Ваљда му та чињеница даје за право да буде Кретен. И то комплетан.

Исти тај је два сата прије тога пред педесетак СДС-ових активиста на Јахорини Васковића свечано прогласио Непријатељем. Што ме чини у сопственим очима Витезом.

Али, манимо се сада Витезова и Витештва.

СДС нас убјеђује да доноси промјене. Какве?
Црне листе скројене и прије него што су дошли на власт?!

Ако је то промјена коју доносе, онда нам се тек црно пише. Да не може црвеније.


Ако већ сада СДС-ова бижутерија кроји Црне листе, шта ће тек укројити, проштепати, избрвендлати, саштити... када освоје власт? Ништа добро.

Туробност нам је свакодневница, дугодневница и будућност.

Уколико су заиста за промјене, требали су прво себе да промијене и ријеше се карцинома из сопствене утробе; Башибозука чија је једина филозофија да сједну умјесто Калифа, а недорасли су да Калифу воде донесу; Смећа које „мисли“ да је прежвакавање режимских стереотипа доказ да су мислеће особе, а не најобичније фуњаре, недостојне и да им се име помене; Багре којој је та странка дала све, а они странци ништа, али итекако користе и злоупотребљавају тај оквир како би се окористили. И отхранили своју дјецу. За туђу им се баш јебе.

Прогласити Васковића за Непријатеља, за Неподобног, није промјена.

Није чак ни цопy пасте, јер су недорасли да не знају ни прекопирати Режим.

Режим који то чини много квалитетно и много брутално; Режим убија Бога у теби толико да си сав модар и испод коже која ти је преостала.

Режим то ради са правим играчима, вриједним битке, достојним борбе, а не са недораслом жгадијом коју Васковић набије у црну рупу само кад каже „Бу“ и то не прегласно.

Ако је СДС са описаним шљамом кренуо по побједу, онда је то залуднији посао од Сизифовог, па макар Васковића стваили на ен Црних листа.

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

опет ај

29.07.2014 15:06

Ма дај..ти си као овај Митровиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Поплава

29.07.2014 15:19

Васке, не осврћи се на ова подметања! Волим ове из опозиције, презирем позицију. Међу њима(опозиција) има свакојаких протува, да не казем и нешто горе.. можда ситне шићарђијске душе који би се продали, али ни сами не знају поставити реалну цијену. Такви су најјефтинији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦНН

29.07.2014 15:22

Остани досљедан, као и до сада, Васковицу, према свима! Надам се да ово није посљедица твоје куповине од стране владајуцих!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

29.07.2014 15:47

Па јбт код нас цим неко казе своје мисљење одмах је плацен од некога. Ако је Митровиц против Иваница који је огрезао у криминалу па ста? Ако Васковиц казе да ни СДС није сјајан одмах је као плацен.. само удри Васковицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДД

29.07.2014 16:14

Напријед Васке! Скидамо једну багру а ако иста дође и њих ће мо... Нисам ни у једној странци али се на свој начин борим против багре свих врста... Све за добробит поштене РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слоба

29.07.2014 16:43

Истина да су сви лопови, али и ти си Васковицу страни спијун и плаценик!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нове униформе

29.07.2014 18:48

Васковицу када цес објавити списак резимских полицајаца и на којим се мјестима налазе,као сто си најавио.За надати нам се нецем бољем послије октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

29.07.2014 20:47

Васковиц је Резим разбио у парампарцад својим објективним писањем висе него сва опозиција заједно.А ове јаде из СДС-а цовјека тајно обиљезавају непријатељем.Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наташа БЛ

29.07.2014 22:07

Е мој Васковићу, ти кад немаш о чему писати, онда удараш по свима онако из досаде. Могао си барем ово смислено да напишеш, а не све с брда с дола. Све ти нешто рекла-казала. Надам се само да нећу сад постати твој непријатељ број 1, након овог коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

30.07.2014 19:01

напријед васковићу,и питање ,кад ћеш почети писати о павићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОП

31.07.2014 22:46

ВАСКОВИЋУ НАПИШИ НЕШТО И РЕЖИМСКОМ ЧОВЈЕКУ СРЕТИ АНИЧИЋУ КОД КОГА РАДЕ РАДНИЦИ ПО 220 САТИ ЗА 400 КМ.ДОБИО ЈЕ ГОТОВО СВА ПРЕДУЗЕЋА У БАЊА ЛУЦИ ОД СНСД-А

ОДГОВОРИТЕ