Брена не крије сузе од болова

Певачица не крије сузе због болова, а супруг Боба Живојиновић се не одваја од ње помажући јој да се што пре опорави.

Забава 29.07.2014 | 07:37
Брена не крије сузе од болова

Лепа Брена (53) је дан након операције провела у јаким боловима, сазнаје „Блиц" од извора блиског породици фолк звезде. Боба Живојиновић (50) је све време поред ње, а како су јој обе руке у гипсу, помаже јој да се храни и то ће чинити док она не ојача.

- Брена је све време под лековима и ињекцијама против болова. Када је медикаменти са седативним дејством „оборе“, она успе да одспава неколико сати, али када њихово дејство прође, буди се у јаким боловима. Не може да се помери због гипса на рукама, не може сама до тоалета... Неретко и заплаче, а од ње се не одваја њен супруг. Пошто не може да се служи прибором за јело, он јој показује љубав тако што је храни - каже извор.

Боба се редакцији београдског листа није јављао на телефон. У Клиници за ортопедију Ловран нису желели да коментаришу те наводе, као ни Бренино тренутно здравствено стање.

- Лекар Хрвоје Мокровић, који је оперисао Брену, данас не ради. Ми немамо ингеренције да дајемо било какве информације о њеном стању, али ћемо вас спојити са дежурном сестром и дежурним лекаром - рекли су у тој здравственој установи.

Након разговора и са сестром и са дежурним доктором, нису добили другачији одговор је ни они нису били вољни за разговор с новинарима.

- Сачекајте понедељак, када ће и доктор бити овде, али и особа задужена за односе с јавношћу - рекла је дежурна сестра ортопедске клинике, у којој је Брена смештена.

Подсетимо, певачица је у петак ујутру сломила зглоб на десној и лакат на левој руци на тераси хотела у Новом Винодолском. Она је кренула на доручак у јапанкама и спотакла се на празан сталак од сунцобрана. Да би избегла шиљак од сталка, Брена се дочекала длановима на бетонској подлози, при чему се јако повредила. Како су новинари сазнали, певачица је плакала од стравичних болова, а уз њу је био супруг Боба, који ју је тешио у загрљају док Хитна помоћ није стигла.

Пре летовања у Новом Винодолском, певачица је два месеца путовала светом. Била је у Тајланду и на Малдивима. Она и бивши тенисер у браку су 23 године. Иако су их медији често растављали, њихов брак никад није био пољуљан. Брена је више пута изјављивала да без Бобе не би могла да замисли живот.

Особље: Брена се променила

Особље хотела у Новом Винодолском, у којем певачица са супругом годинама летује, каже да се Лепа Брена променила.

- Раније је била пријатна и дружељубива, али ове године смо приметили промену. Постала је одсутна, делује исцрпљено и уморно. Чак је одбила и да се фотографише са обожаватељком испред хотела, већ јој је само дала аутограм - рекли су за хрватске медије запослени у хотелу, у којем се десила незгода у петак ујутру.

Извор: Блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар