"Крвава ријека" у Кини

Једна ријека у источној Кини осванула је у четвртак ујутро у крваво црвеној боји, преносе кинески медији.

Занимљивости 27.07.2014 | 17:48
"Крвава ријека" у Кини

Становнике кинеске провинције Цејанг у четвртак ујутро дочекао је апокалиптичан призор - у граду Wензхоу ријека је попримила боју крви.

Прије него што су становници Wензхоа видјели крваво црвену ријеку, осјетили су врло чудан мирис. Око 5 сати ујутро по локалном времену ријека је још била савршено бистра и нормална, а само сат времена након
тога, доживјела је 'крваву' метаморфозу, преноси АБЦ Неwс.

"Становници су рекли да је ријека текла нормално до пет ујутро, а почела је да црвени око шест сати. Веома брзо се претворила у крваво црвену ријеку", преноси радио "Чајна интернешенел".

Иницијална инспекција Канцеларије за заштиту човјекове околине града Wензоа, није одмах могла открити узрок промјене боје ријеке, али сумњају да је неко одбацио умјетно бојило у ријеку, рачунајући да због
тешких оборина и тајфуна дан прије, нико неће примијетити промјену боје воде.

Уз ријеку су бројне творнице, међу којима и творница за бојење хране, текстилна творница и творница папира. Упркос непријатном догађају, становништво је открило да рибе боље гризу због тога.

Случајеви крвавих ријека без научног објашњења врло су чести у протекле двије године. Људи у чуду и са страхом проматрају ријеке и једино с чиме то могу повезати је књига Откровења у којој су крваве воде свијета најављене као један од знакова доласка Звијери, али и другог доласка Исуса Христа.

Коментари / 0

Оставите коментар