Цеца и Мира Шкорић у свађи

Иако их памтимо још из деведесетих као дуо из песме "Не рачунај на мене", и две другарице које су годинама биле нераздвојне и пријатељице за пример на естради, ипак је пријатељство пукло.

Забава 23.07.2014 | 13:47
Цеца и Мира Шкорић у свађи

Први знак раздора у пријатељству је био Цецин рођендан. Већ двадесет година, Мира Шкорић није пропустила ниједан Светланин рођендан, и обавезно су одлазиле једна другој на славу. Међутим, ове године у јуну, Мира је заобишла Цецину вилу и велику прославу. А затим су се среле на рођенданској прослави заједничке пријатељице и само су се заобишле у широком луку.

- Цеца и Мира се већ извесно време нити чују нити виђају. Након више од две деценије великог пријатељства и дељења и добра и зла, догодило им се да сада окрећу главу једна од друге. Није било славе и рођендана да Шкорићка буде почасни гост код Ражнатовићке, сада ни на једно није дошла. Врхунац је био када су недавно то сви приметили на забави код једне њихове заједничке другарице, где се пред свима нису јавиле једна другој, открио је извор за домаће медије и додао:- Миру је посебно повредило што је у последње време Цеца пред њом почела да глуми нешто што није, а Шкорићка је позната по томе да не воли ничија глуматања, а камоли најближих пријатеља. Због тога је одлучила да пресече дугогодишње дружење и да памти само лепе ствари, завршава извор.

Пошто ни једна ни друга никада нису коментарисале приватан живот, и овога пута смо остали без њихових коментара на ову причу.

Извор: Србија данас

Коментари / 0

Оставите коментар