Медијски рат Радончића и Изетбеговића

Не стишава се медијски рат двојице кандидата за члана предсједништва БиХ и лидера странака СДА и СББ, Бакира Изетбеговића и Фахрудина Радончића.

Босна и Херцеговина 22.07.2014 | 13:17
Медијски рат Радончића и Изетбеговића

Наиме, јутрошњи „Дневни аваз“, лист који је Радончић основао, жестоко је критиковао Изетбеговића због његове изјаве у емисији телевизије ОБН да у БиХ није све црно.

Истовремено, Изетбеговићу блиска Ал-Јазеера Балканс синоћ је објавила нови текст у вези са оптужбама против Радончића које су изнесене на Косову. Радончићу склон медиј наводи изјаве аналитичара и грађана о томе како је стање у БиХ катастрофално, те да поручује да Изетбеговића треба бити стид зато што је дао такву изјаву.

Ту су изјаву оцијенили као „најбољи примјер како властодршци желе прикрити катастрофалне посљедице свог 20-годишњег непособног владања.

"С друге стране, Ал-Јазеера наводи да је имала увид у оптужницу против Насера Кељмендија те да се у њој Радончић спомиње као дио криминалне групе.- У оптужници у коју је Ал Јазеера имала увид, Фахрудин Радончић спомиње се у двије од укупно девет тачака, а које се односе на организовани криминал и тешко убиство. Тужиоци на Косову сврстали су га у криминалну групу која је 2006. одржала низ састанака у Сарајеву, где је испланирала убиство, како се наводи, ривала и главног гангстера Рамиза Делалића - Ћеле - објавила је Ал-Јазеера, наводећи да став Тужилаштва БиХ да се против Радончића не води истрага, за Косово ништа не мијења, преноси НАП.

Осим, Изетбеговића и Радончића, озбиљни кандидати за бошњачког члана предсједништва БиХ су др. Мустафа Церић, независни кандидат, Бакир Хаџиомеровић (СДП) те Емир Суљагић (Демократска фронта).

Извор: Патриа

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лија

22.07.2014 11:10

Како од оволико зла изабрати најмање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

22.07.2014 11:13

Радончић је бољи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

22.07.2014 11:21

Љепота и поштење од људи, за кога ћу гласати не могу да одлучим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДПС

22.07.2014 11:58

Док се они свадају Цериц це да побједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

око

22.07.2014 14:00

Види им референце, па они су за Европски парламент заједно са Церићем и његовом терминологијом на ТВ-у (1998г.)

ОДГОВОРИТЕ