Пронађено више од 80 регистарских таблица

Полицијски службеници Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/ пронашли су на ширем подручју Сокоца више од 80 домаћих и страних регистарских таблица путничких аутомобила.

Република Српска 18.07.2014 | 12:05
Пронађено више од 80 регистарских таблица

Преглед терена извршен је 11. јула, а оперативним радом припадници Сипе утврдили су ко су власници 42 аутомобила чије таблице су пронађене, а која су украдена у претходном периоду, као и власнике девет возила са којих су украдене само таблице, док провјере за остатак пронађених таблица и даље трају.

Припадници Сипе су 8. јула започели активности на документовању кривичног дјела организовани криминал у вези са аутокриминалом на подручју БиХ.

Ове активности проводе се у сарадњи са припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске и МУП-а Кантона Сарајево, саопшптено је из Сипе.

У оквиру ових активности до сада су ухапшене четири особе, а у претресима и прегледима пронађено је више од 60 исјечених возила високе класе најновије производње, те три аутомобила, за које постоји сумња да су их у претходном периоду украли припадници организоване криминалне групе.

Активности на овом предмету интензивно се настављају.

Извор: СРНА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

баја

18.07.2014 14:01

јос само цоловица да ухапсе и заврсе прицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

wиен

18.07.2014 20:38

Тако је требало давно поцет да се ради сад би било лаксе и мање посла и мањег ризика али ипак добро је и само тако наставите да је прије тако радјено ја небих био покраден 4 пута и резултат истраге је био 0 хвала.

ОДГОВОРИТЕ