Нолена на меденом мјесецу у Грчкој

После венчања на плажи, славни пар и прво брачно путовање проводи на морској обали. Али, не предалеко од Србије.

Занимљивости 18.07.2014 | 08:49
Нолена на меденом мјесецу у Грчкој

Нолету и Јелени су страни медији дали заједнички надимак – Нолена.

Новак и Јелена Ђоковић нису желели да медени месец проведу на далеким дестинацијама, па су из Црне Горе отпутовали у Грчку. Њих двоје уживају у првим брачним данима далеко од очију јавности на једном грчком острву.

- Јелена је у поодмаклој трудноћи, па избегава дуга путовања. Да се одлучила за неку егзотичну дестинацију било где у свету, Новак би јој испунио ту жељу, али су због њене трудноће изабрали Грчку - каже наш извор близак младенцима.

Њих двоје обожавају историју и културу Грчке. Управо су током боравка у земљи маслина и вина крајем априла открили јавности да ће постати родитељи и добили честитке из целог света. А када се врате, очекују их пословне обавезе. 

У Атини: Ђоковићи су пре непуна три месеца били у Грчкој 

- Јелена ће се вратити раду у Фондацији „Новак Ђоковић“, којој је веома посвећена и у трудноћи, док ће се Ноле припремати за мастерс у Торонту који почиње 4. августа и где ће поново играти као најбољи тенисер света - закључује наш извор. 

Иначе, Јеленини родитељи поново ће прославити њену удају, и то у суботу у једном ресторану у Београду. Овој забави неће присуствовати Новак и Јелена, већ само родбина и пријатељи породице Ристић који нису били на свадби.

Јелена би требало да се породи крајем октобра. Прича се да чека сина, али то још није потврдила.


Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар