Откривена тајна најпопуларније филмске сцене

Ова се сцена свима урезала у памћење...

Свијет 17.07.2014 | 12:21
Откривена тајна најпопуларније филмске сцене

Славна глумица Шерон Стоун по први пут након 22 године проговорила је о чувеној сцени из филма 'Ниске страсти', који је од ње направио планетарно популарну звезду.
'Била сам обична америчка глумица када сам стигла на Фестивал у Кану, а отишла сам као светска звезда', признаје Стоунова.

У интервјуу за француске новине, 56-годишња глумица тврди да није знала да ће сцена испитивања у полицијској станици постати тако еротска, преноси дневник.хр.

'Редитељ ме зезнуо. Тражио је да скинем беле гаћице јер се наводно примећују у снимку, али је обећао да се ништа неће видети. Тек неколико недеља касније, показао ми је готов филм који је требао бити приказан у Кану. Кад сам видела ту сцену, осетила сам се превареном. Устала сам и ошамарила га', испричала је глумица.

'То ме је шокирало. Да сам била на месту редитеља, свакако бих задржала ту сцену, али требао је да ме упозори. То је био знак непоштовања', додала је Шерон и признала како је управо тај филм променио њену каријеру.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ник

17.07.2014 12:40

Јадна наивна ко' француска собарица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди бегај

17.07.2014 18:26

После снимања,нема кајања.Ста сад,као преварена,ма иди бегај.Колико би глумица и данас-дан дали беле гацице за неки филм.

ОДГОВОРИТЕ