Сунчано, повремено са пљусковима

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано, повремено са пљусковима на сјеверу и истоку, и највишом температуром од 26 до 30 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 17.07.2014 | 10:00
Сунчано, повремено са пљусковима

Поподне и предвече киша и пљускови ће се премјештати ка истоку, понегдје ће бити и локално јачих пљускова, а могућа је и појава града.

Током ноћи на истоку, око ријеке Дрине, остаје облачно, повремено са кишом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни, на југу умјерена бура.

По котлинама и уз ријечне токове јутрос је било магле или ниских облака, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 8.00 часова: Бјелашница девет степени, Соколац и Источни Дрвар 12, Чемерно, Дринић и Хан Пијесак 14, Сребреница, Фоча, Рибник, Дрвар, Иван-седло и Купрес 15, Мраковица, Мркоњић Град, Рудо, Сарајево, Бугојно и Горажде 16, Србац, Нови Град, Калиновик и Бихаћ 17, Гацко, Бањалука, Приједор, Зворник, Сански Мост и Тузла 18, Вишеград, Ливно и Зеница 19, Добој, Столац и Чапљина 20, Бијељина и Градачац 21, Билећа 22, Мостар, Неум и Требиње 23 степени Целзијусових.

 

Извор: СРНА

 

Коментари / 0

Оставите коментар