Борат снима филм о правом лицу Британије

Саша Барон Коен, глумац познат по провокативним филмовима са деликатним садржајем, одлучио се да након прозивки Америке, пређе и на своју државу.

Забава 12.07.2014 | 14:05
Борат снима филм о правом лицу Британије

Наиме, он је снимио филм о правом лицу Енглеске, који обухвата малолетно опијање, проституке и хулигане на улицама ове државе, а чији радни назив је "Гримсбy".

Контравезни комичар ће овај филм премијерно приказати 2015. године, а његова продукција је већ наишла на критике јавности да је претерано екстремно приказао дешавања у овој земљи.

Филм прати тајног агента, који мора да побегне код брата у град Линколншајер, како би се сакрио од криминалаца. Цела радња се дешава у 80-им годинама, а у контраверзним сценама може се видети смуњичави момак како уринира са прозора, мала деца која гурају пијане родитеље у колицима док им проститутке нуде алкохол.

Према речима Коена, филм ће се базирати и на хулиганско обрачунавање на улицама овог града, што је разочарало градоначелника овог града Метју Брауна.

"Разочаран сам овим пројектом, јер представља негативно наш град. Није да смо ми једини који имају проблем са хулиганством, Милвал је одмах поред нас, они су у још већем проблему. Све у свему, не свиђа ми се што је Коен изабрао наш град за овај филм", рекао је Метју за британске медије.

Коментари / 0

Оставите коментар