Тинејџерка се објесила због пораза Бразила

Беживотно тијело дјевојчице пронашла је њена мајка, а локални медији наводе да се тинејџерка одлучила на самоубиство због велике срамоте, коју је осјећала послије катастрофе фудбалера Бразила.

Фудбал 10.07.2014 | 14:12
Тинејџерка се објесила због пораза Бразила

 

Непалска полиција је саопштила да се 15-годишња ученица Прагија Тапа објесила у својој кући послије пораза Бразила резултатом 7:1 од Њемачке у полуфиналу Светског првенства.

Локални медији наводе да је тинејџерка ишла у 10. разред основне школе, а трагедија се догодила у предграђу Катмандуа.

- Прагија је очекивала да види Бразил у финалу СП. Она је обожавала фудбал и Бразил. Неки од њених пријатеља су је задиркивали због дебакла Бразила. Она се потом током ноћи објесила у поткровљу породичне куће – наводи извори близак полицији.

Беживотно тијело дјевојчице пронашла је њена мајка, а локални медији наводе да се тинејџерка одлучила на самоубиство због велике срамоте, коју је осјећала послије катастрофе фудбалера Бразила. Полиција је навела да ће бити урађена обдукција тела како би се утврдио тачан узрок смрти и да је већ покренута истрага.

Извор: миррор.цо.ук

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бразил

10.07.2014 13:33

Фудбалери Бразила су осрамотили и увриједили милионе љубитеља фудбала у цијелом свијету.Срамотно су поклекли пред њемачким грубијанима који су фудбал претворили у ратничку игру.Њемачка настоји да покаже супериорност у свим областима па тако и у фудбалу.Жао ми је дјевојчице наивно је повјеровала у фудбал.Све играче Бразила треба доживотно искључити из репрезентације и натјерати их да плате штету јер су обманули нацију. Од њих је данас боља репрез.БиХ јер је одрадила поштено и одговорно посао.

ОДГОВОРИТЕ