Вукотић: Ћургуз је као картица за мобилни - уклапа се у сваки апарат

Са сцене на којој су били, како се тврдило, дежурни кривци и наранџаста пријетња за Српску, Ветеране РС скинула је изненађујућа и доста конкретније опасна поплава.

Република Српска 09.07.2014 | 10:47
Вукотић: Ћургуз је као картица за мобилни - уклапа се у сваки апарат

Предсједник ВРС, Душко Вукотић, каже да они остају при својим затхјевима и да неће одустати од борбе.

Дио године обиљежили су протести ветерана. Ваши захтјеви нису испуњени, а није се, како власт каже ''десило ни наранџасто прољеће''. Докле се стигло?

Од наставка нашег бунта за праведне циљеве и режим и Ћургуза спасила је поплава. Надам се да у септембру неће бити поплаве а ВРС ће у протесте ићи сигурно ако се не удовољи нашем захтјеву да нас РС удружењем од посебног јавног интереса за РС и ако се не удовољи нашим захтјевима. Више је него очигледно да БОРС више нас не може представљати.

Како коментаришете да ће се предсједник БОРС-а, Пантелија Ћургуз, можда наћи на листи СНСД за изборе?

Слуга увијек слузи господару, па га господар по некад и награди. Већина типова без карактера данас функционишу по систему картица за мобилни телефон-УКЛАПАЈУ СЕ У СВАКИ АПАРАТ.

Ћургуз је каријеру у БОРС-у започео са функције подпредсједника СДС-а, а у други мандат већ га је промовисао предсједник СНСД -а. Ја сам на вашем порталу давно објавио текст "култ Мила и Ћургуза". Наше прозивке Ћургуза због подаништва режиму потврђују се као оправдане. Не искључујем ни перфидну договорену игру Додика и Ћургуза гдје би Ћургуз могао одбити понуду Додика како би се задржао на позицији предсједника БОРС-а. У оба случаја сигуран сам да се избори у БОРС-у неће завршити у статутарном року.

Какав је ваш однос са Савезом за промјене? Ви сте једини који нису ставили потпис на свечаном потписивању декларације.

Нисмо и нећемо потписивати ни са једном политичком опцијом никакве споразуме и декларације осим ако нека од њих на дјелу не покаже да је спремна да се са нама бори за достојанство и бољи живот српских демобилисаних бораца.

Извор: Фронтал.рс

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

цувар цасти

09.07.2014 08:59

Ја сам борац 5 категорије,у рат сам отисао одмах након сколе 1994 са 18 година,нас 300 момака након извидјацко диверзантске обуке попуњавају у најопасније ИД-јединице,бацали су нас гдје год су стигли,да би на крају рата нам дали да смо борци 5 категорије. Онај ко је био спонзор ВРС је сада борац 1 категорије,зар то није брука и срамота да нама дјеци рата дају 5 категорију а спонзорима 1 категорију. Ово је брука и срамота ста се ради од борацке популације,поготово младих бораца који су бацани у најгоре јединице и дата нам је 5 категорија ДУСКО ВУКОТИЦУ!!! ТЕРАЈ БАГРУ ИЗ БОРАЦКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

војо

09.07.2014 09:05

Одлицно поредјење не само за Ћургуза него за јос много њих уклапају се у сваки апарат и гдје је лова ту су и они а лоповлуку никад краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворницанка

09.07.2014 09:17

Ста хоце овај Вукотиц, нестало му пара па све редом оптузује. Не казем да је Ћургуз цвјецка не. Нема онога ко има прилику да узме а да као неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рада

09.07.2014 16:10

Цувар цасти- борацке категорије су нам дате одмах послије рата тако да ова власт и ова борацка нема везе са нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борг

09.07.2014 16:48

Отпор је узалудан бићеш асимилиран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ристо

09.07.2014 19:29

сјецате се овог вукотица кад је био народни посланик.Био је са Додиком,а ста сад хоце.И како је он ветеран рата кад је он уцесник рата од 92 а рат је поцео 91.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавро

09.07.2014 20:25

Дрзаце њега баја, док му треба... кад му небуде висе требао, пољубице га ногом у задњицу. онда це морати наци некога, коме це се увлацити. Али он то зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

09.07.2014 20:28

Давно је било крајње вријеме да се ово покрене. Зар не видите да нас дјеле гдје год могу. Нпр. инвалидима закључно са ИВ категоријом су дали "слидна" примања али су зато ове испод "заклали тупим ножем". Тако да ови ћуте и баш их брига за неправду која се догађа.Прво се морамо сви ујединити а мислим да је Вукотић солидан представник колико сам обавјештен од његових познаника.Уосталом и за то има рјешење. Сваких 6 мјесеци треба радити анализу и ако нема реалних помака вршити замјену а не као ови сада. Игледа да су им супер лијепком залијепљене задњице за фотеље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вуковар

10.07.2014 06:57

Не могу да вјерујем каквих злобника има на свим порталима и колико им је стало да се сатанизује овај човјек. Да тебе Риле интересује истина ти би знао да је овај Вукотић учесник рата од маја мјесеца 91. у Вуковару.

ОДГОВОРИТЕ