Овај ТВ комуницира с власником, снима и шерује

Нова паметна серија ТВ уређаја омогућава снимање програма на ХДД, дељење садржаја и Цлоуд приступ садржајима где год усвету да се налази његов власник!

Информационе технологије 06.07.2014 | 12:12
Овај ТВ комуницира с власником, снима и шерује

Панасониц Фулл ХД ВИЕРА ЛЕД ЛЦД телевизори средњег ценовног разреда стижу и у Србију. Фулл ХД и напредна технологија повезивања спајају ТВ карактеристике које су и више од паметних "Беyонд Смарт ТВ" попут ТВ Анywхере и Ремоте Схаринг опције (ТВ било где и Дељење садржаја са удаљености).

Панасониц представља производе из средњег дела асортимана ВИЕРА ЛЕД ЛЦД телевизора за 2014, за европско тржиште - реч је о моделима АС640, АС650, АС740 и АС750 који се одликују новим иновативним карактеристикама за "паметније" И једноставније ТВ искуство. Уз ТВ Анywхере опцију можете приступити ТВ програмима или их снимати где год се на свету налазили, а с опцијом Ремоте Схаринг можете слати фотографије, видео записе или поруке директно на ваш ТВ. За потпуно интуитиван и индивидуалан доживљај ту је опција мy Стреам за персонализовани канал са садржајем намењен уживању само Вама и Вашој породици.

АС640 долази у три величине од 40, 48 и 55 инча, а серија АС650 је доступна у шест величина екрана, од 39 до 60 инча. Серије АС740 и АС750 се могу наћи у три величине екрана, од 42 до 55 инча.

Захваљујући Дирецт ЛЕД (Д-ЛЕД) позадинском осветљењу нова серија телевизора даје побољшан квалитет слике и уједначено осветљење. Напредне технологије за обраду слике заједно с Дуал Цоре Плус процесором и технологијом БацкЛигхт Сцаннинг Интеллигент Фраме Цреатион Про од 1200 Хз гарантују знацајно брзе покрете и оштре детаље баш сваки пут. Осим тога тзв. "Бриллиант Цонтраст" контраст пружа најдубље црне и најсветлије беле боје.

Телевизори за 2014. пружају флексибилнији доживљај кућне забаве будући да су компатибилни с различитим врстама повезивања. АС750 модел с уграђеним Тwин ХД Тунер омогућава пријем свих дигиталних ХД и СД програма преко кабловског, сателитског и ДВБ-Т емитера без потребе за додатним пријемником. Симултано може примати два ХД програма и паралелно снимати један од тих програма на екстерном УСБ диску. Све наведено омогућава оптимално ТВ искуство за породицу јер док ви гледате један програм, други члан ваше породице може снимати или гледати свој омиљени ТВ програм путем таблета или паметног телефона.

За још више забаве, ХббТВ повезује класичан ТВ програм с Интернетом за додатне информације о програму или за приступ различитим медијским додацима и услугама многобројних ТВ кућа. С уграђеним Wи-Фи и ДЛНА опцијама можете сурфовати интернетом и приступити све већем броју доступних апликација, а можете уживати и у мултимедијалном садржају; сликама, филмовима или музици снимљеним на кућној мрежи или неком УСБ медију. Пренос података код модела АС750 је остварив преко три УСБ прикљуцка, укључујући и УСБ 3.0 (АС650 садржи два УСБ 2.0 прикљућка).

За Скyпе видео позиве код АС740 уграђена је видеокамера високе резолуције која се по потреби током позива аутоматски извлачи односоно увлачи по завршетку позива.

Захваљујући ВИЕРА АС750, АС740 и АС650 телевизорима не морате бити код куће како бисте имали приступ добром садржају. Користећи Панасониц ТВ Ремоте 2 апликацију и спајањем на Панасониц Цлоуд услугу можете пратити ТВ садржаје или филмове на вашем таблету или паметном телефону преко УСБ хард диска спојеног на ваш ТВ, ма где се на свету налазили. Уколико идете на пут, опција ТВ Анywхере вам омогућује да филм започнете гледати док сте још код куће, укљуците снимање пре него што одете и наставите гледати на месту где сте стали када дођете у хотел. У случају да сте заборавили покренути снимање, помоћу Панасониц ТВ Ремоте 2 апликације можете то учинити док сте на путу.

Никада није било лакше и брже поделити важне тренутке с пријатељима и породицом, било где се налазили, захваљујући Ремоте Схаринг опцији. Користите Панасониц ТВ Ремоте 2 апликацију на вашем смартфону и таблету како бисте послали поруке, видео записе или слике путем Панасониц Цлоуда на ваш ТВ у вашем дому иако сте на путу.

ВИЕРА модели су дизајнирани како би омогућили једноставно управљање и корисницима који се "не сналазе с техником". То подразумева оптимизовану Мy Хоме Сцреен услугу, ВИЕРА почетни екран који може бити персонализован према индивидуалним преференцијама сваког од укућана. Ту су и нове додатне могућности за преузимање готових тематских екрана као што су спортски (фудбал), за игре, Тwиттер, Фацебоок и YоуТубе.

Коментари / 0

Оставите коментар