Како да изаберете бикини

Овом задатку важно је да приступите као и куповини фармерки - прво изаберемо модел који савршено пристаје, а затим размишљамо о боји, узорцима и детаљима.

Мода и љепота 30.06.2014 | 09:07
Како да изаберете бикини

Лето је стигло и још једном нам је донело једну слатку женску муку - проналазак савршеног купаћег костима.
Том задатку важно је да приступите као и куповини фармерки - прво изаберемо модел који савршено пристаје, а затим размишљамо о боји, узорцима и детаљима.Модни стручњаци саветују да при куповини бикинија пажњу обратиш на две најважније ствари - да ли ти стоји добро на задњици и да ли одговара типу твојих груди.

Што се доњег дела тиче, важно је да није превелик ни превише мали, да покрива све што треба и не помера се док ходаш или скачеш, а бирање горњег дела је мало компликованије.
Како бисмо ти олакшали потрагу, доносимо неколико важних савета за бирање горњег дела купаћег костима.

Мале груди - Ако имаш мале груди које желиш визуелно да повећаш, бирај троугласте бикиније с подебљањима или пусх-уп купаће који изгледају попут твог омиљеног грудњака. Ипак, пази да не претераш са јастучићима, јер ће горњи део бити мокар много дуже од доњег, па ће твоја мала "варка" на плажи бити лако уочљива. Важно је да нежно нагласиш груди, а не да их повећаш за два броја. Добар трик су и волани и шарени узорци попут тачкица и цветића који ће груди учинити визуелно већим.

Груди средње величине - Ти си права срећница јер можеш да купиш било који купаћи и да несметано уживаш у бикинијима и купаћима с грудњацима у стилу топића који се не везују око врата. Ако имаш складну фигуру, можеш да одабереш и монокини, а ако желиш мало појачања пределу попрсја - набави купаћи са воланчићима.

Опуштене или размакнуте груди - Квалитетне продавнице купаћих костима нуде широк избор корпи за жене и девојке чије су груди опуштене или размакнуте. Жене са размакнутим грудима требало би да бирају корпе у ретро стилу које имају више тканине на подручју испод руке, везују се око врата, и имају корпице које неприметно гурају груди ближе. Жене са опуштеним грудима уживаће у балцонетте корпама које ће их природно подићи.

Груди различите величине - Имаш груди различитих величина? То не мора нико да зна! Набави купаћи са лепим, чврстим корпама, па величину прилагоди већој дојци. Затим купи уметак за купаће, па га ушиј у корпицу на страни мање дојке. Проблем решен!

Велике груди - Немој да направиш класичну грешку и да велике груди трпаш у сићушни троугласти бикини, јер ћеш тако да изгледаш вулгарно, а не женствено. Изабери добре корпе које пружају подршку, а ако желиш визуелно да смањиш груди, поиграј се с класичним триком - одабери горњи део у тамној боји и гаћице са живахним дезеном!

Коментари / 0

Оставите коментар