Дауда ухапшен на београдском аеродрому!

Нема краја урнебесним вестима из Црвене звезде. Нападач црвено-белих Абиола Дауда ухапшен је у недељу ујутру на аеродрому Никола Тесла, јер му клуб за све ово време није обезбедио боравишну и радну визу.

Србија 22.06.2014 | 16:00
Дауда ухапшен на београдском аеродрому!

Спретни центарфор кренуо је на летовање у Будву заједно са једним пријатељем, али га је приликом доласка у пасошку контролу сачекало непријатно изненађење.

Наиме, органи реда су му саопштили да нема валидну боравишну и радну визу, те да не сме да напусти земљу.

Дауда се нашао у потпуном шоку, пошто није знао да га је клуб довео у ову, потпуно непријатну, ситуацију. Он је у полицији провео цело преподне (готово пет сати), а после неколико интервенција Дауда је пуштен на слободу.

Ову информацију потврдио је и један од Даудиних заступника, Бојан Остојић.

"Тачно је да је Дауда имао непријатности на аеродрому. На крају договор је да плати казну због недостатка визе, тако да ће вечерас напустити земљу.  Кад се буде вратио завршићемо му визу", рекао је Остојић.

Сличне пропусте руководство Црвене звезде правило је и током зимских припрема у Словенији, када није издејствовала потребне визе Арауху и Оњилу.

Очигледно да се у претходном периоду из управе шампиона Србије нико није бавио проблемима са странцима, што би могло да убрза и онако известан одлазак Абиоле Дауде.

Коментари / 0

Оставите коментар