Ваучеризација или партократија?!

Привредна комора упутила је позив привредницима да се пријаве за склапање уговора са Фондом солидарности и да тако градјани који добију ваучере могу да их искористе у тим фирмама.

Република Српска 19.06.2014 | 21:36
Ваучеризација или партократија?!

Опозиција сматра да ће прича око ваучера и предузећа у којима ће их бити могуће искористити отићи у већ познатом правцу потписивања уговора са подобним фирмама.
 
Позив привредницима је на сајту привредне коморе освануо 18. јуна и актуелан је до 20. јуна. Привредници се позивају да сарадјују са Фондом солидарности односно да омогуће да ваучери које добију градјани буду искоришћени код њих. Наравно они ће их касније наплатити.

Да ли су два дана довољна и да ли су сви у могућности да виде сајт привредне коморе друга је прича.

Опозиција у Српској напомиње да је потезима Владе око ваучера остављена велика могућност злоупотреба. Тачније сумњају да ће посао са Фондом одрадити фирме које су у блиским односима са властима.

У сваком случају имена фирми која ће комора предложити да потпишу Уговоре са фондом солидарности Влади ће бити достављена ускоро.

Предсједник Владе најавила је и да ће врло скоро бити конституисан управни одбор Фонда солидарности на чијем је челу.

Предвидјено је да ваучере у вриједности 5000 марака добије нешто више од 30 000 домаћинстава која су погодјена поплавама.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

коле

19.06.2014 16:45

Колике ће плате имати ови у Управном одбору Фонда солидарности?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славен75

19.06.2014 17:51

Колико ће Влада узети себи из Фонда? Треба за кампању!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

19.06.2014 19:39

Сву имовину стецену од ових Цариника и њихове организоване криминалне организације,одузети и подјелити поплављеним,али директно у руке. Од намјестаја,технике бјеле и сиве,до одјеце и пара. И нетреба ниста,да се одбија од радника и пензионера!Цудим се,где је нестала Р.Мисиц да мало одбрани раднике,вероватно је на љетовању! :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица

20.06.2014 00:19

Како це се тросит те паре ста ако неко купи несто за хиљаду км ста це бити са осталим или мора се све потросит на једном мјесту одједанпут

ОДГОВОРИТЕ