СИПА размотава клупко, хапшења у току!

Припадници СИПЕ су 17.06. у вечерњим часовима, по налогу Тужилаштва БиХ, ухапсили Здравка Цвјетиновића, помоћника директора Сектора за царине у Управи за индиректно опорезивање БиХ.

Босна и Херцеговина 19.06.2014 | 07:45
СИПА размотава клупко, хапшења у току!

Цвјетиновић је ухапшен због сумње да је члан злочиначке организације која је УИО оштетила за десетине милиона марака.

Цвјетиновић је ухапшен као организатор злочиначке организације и један од њених шефова, који је тешко злоупотријебио своју позицију унутар УИО за незаконите послове. Као други најважнији човјек ове злочиначке организације означен је Кемал Чаушевић, бивши дирецтор УИО.

Цвјетиновићу је по свој прилици дојављено да ће бити ухапшен, па је покушао да побјегне, али су га припадници СИПЕ ухапсили на граничном прелазу Градишка.

Рано јутрос, око шест часова, СИПА је претресла Цвјетиновићеву собу у Хотелу “Талија” у Бањалуци, гдје је био смјештен.

Парадокс је да је Цвјетиновић настањен у Новом Саду, гдје има бројне и развијене послове.

Цвјетиновић је један од кључних људи Милорада Додика и на мјесто првог човјека Царине, унутар УИО, постављен је (други пут) у јануару ове године, након фарсе са конкурсом.

У Петровцу је јутрос ухапшен Кемал Чаушевић, бивши директор УИО, након чега је спроведен у Сарајево. И он је, по свему судећи, покушао да побјегне.

Чаушевић, Цвјетиновић и остали се терете да су организовали злочиначку групу унутар Управе за индиректно опорезивање која је, између осталог, штитила једну групу увозника текстила, на уштрб других лица која су се бавила тим пословима.

Они су повлаштеним увозницима, међу којима је најпознатији Анес Садиковић, омогућавали да без плаћања царина и осталих дажбина увозе робе.

Садиковић је, одраније је познато, имао потпуни монопол на увоз текстила из Турске и Кине у БиХ.

Он је чак успио да кинеске робне марке лажно заштити као сопствено “интелектулано власништво”, након чега су Цвјетиновић и Чаушевић наређивали годинама царинским испоставама да штите Садиковићеве робе, као да је он њихов произвођач.

Чаушевић је једном овдашњем гласилу потпуно незаконито исплатио стотине хиљада КМ.

Када је Чаушевић смијењен са позиције директора УИО, Цвјетиновић је преузео комплетан посао са Садиковићем, а дио новца стеченог криминалним радњама предавао је високим функционерима СНСД-а, који су га штитили.

Остали увозници текстила морали су Садиковућу плаћати рекет, а он је новац дијелио са Цвјетиновићем и Чаушевићем.

Цвјетиновић је на граничним прелазима Рача, Градишка и Брод успоставио мрежу својих помагача, који су радили за његов рачун и тако створио злочиначку организацију унутар УИО. Они су, осим послова са текстилом, увезли незаконито хиљаде аутомобила и починили бројне друге злоупотребе.

До сада је ухапшено преко двадесет цариника, међу којима је и Цвјетиновићев брат Зоран, упосленик у Царинској испостави Бијељина, а акција се наставља.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 65

Оставите коментар
Name

x филе

18.06.2014 07:07

Стрељај одмах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кате

20.02.2017 22:34

Како овај ЦВЈЕТИНОВИЋ ВИДИ СЕ ДА ДЕБЕЛИ ЗРАЧИ ПОХЛЕПОМ НАБИО ТОРБУ ОКО ВРАТА НЕСКИДАЈЕ У ХАПС МАЈ.......... ТВОЈУ У ХАПСССС 20 година ЗЕНИЦА

Name

Змај

18.06.2014 07:09

Гледај ти, нема овдје ни Србин, ни Босњак, ни Хрват, ни Република ова ни Републиа она, ни Херцег Босна, нити иста. Све су то браца родјена. А ми га моземо глодјати полако и страховати да нас ста не заболи јер немамо марке у дзепу да одемо доктору, а да не прицам о нецему другом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

18.06.2014 07:09

Не знам шта да мислим, добро је да се хапсе и мањи лопови, ал док не дође до главних, Додо, Бакир, Злаја, Радончић, све је ово мазање очију пред изборе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

18.06.2014 07:13

Ма тако је...апси! Јос сад кад крену пјевати...уууу, неко је најебао...тралллалла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

18.06.2014 07:18

Гдје сте мишеви, ето зашто баја неда надлежности, ето зашто хоће референдум. Коме сад није јасно никад му неће ни бити. Ко је сада уз њега КРИМИНАЛАЦ је и тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

18.06.2014 07:22

Не вјерујем правосуђу да ће их пресудити казном затвора и враћањем имовине.Уопште не вјерујем правосуђу.Зашто?Гледам ТВ снимке са суђења за "Енергопетрол" гдје се суди бившем премијеру Федерације БиХ Неџаду Бранковићу и групи око њега.И шта сам прво запазио што ме тотално увјерило да ће бити проглашени невиним?Тужилац особа која има неких 27 година живота, можда уврх до 30 година, судија такође млада не знам да ли има и 30 година, а адвокати одбране све старе прпоње, стари " правни вукови" од Кракина па остала "адвокатска елита".Значи нема од осуде ништа?Тужилац неискусан и сувише незрео за тако тежак предмет, судија исто тако, само одбрана зрела и стручна.Тако ће бити и у овом случају.Тресла се гора а породила миша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

18.06.2014 07:25

Може полиција и одрадити посао, али имају они своје правосуђе које ће их ослободити.Не може полиција похапсити коликио правосуђе може ослободити.Правосуђе је "рак рана".

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

18.06.2014 07:27

Људи о цему ви прицате па од обицног цариника па даље сви су корумпирани и купе као слијепци све сто им додје под руку.Ко год ради на царини све треба преиспитати они су станове добијали дзабе додусе управници и замјеници ма све им треба птеиспитати ниста нису постеним радом стекли,ријец је о бн.јер ту зивим и знам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

18.06.2014 07:30

Ова је држава направљена тако да опљачка саму себе а то се зове "приватизација".И за то неће нико бити крив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гишан

18.06.2014 07:33

СИПА и тужилаштво за организовани криминал јачају,то некима смета,нема потребе даље коментарисати. Обичан народ,сиротиња и поштен сељак се не боје,немају разлога,боје само политичари и они који су око њих. Ово је добра јутарња вијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мркаљ.

18.06.2014 07:46

СИПА.....кад це Додик доци на ред, да га мало провозате ти васим блиндираним аутима .!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ xxл

18.06.2014 07:48

То што си ти гледао је суђење у општинском суду Сарајево,тај су и суд БиХ су небо и земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

18.06.2014 07:56

Сад ће наш Великосрпски Баја Диктатор одма да потегне питање Референдума, Преноса надлежности на БиХ органа, Угрожавања интереса Срба - јер браћо Срби ваља спашавати оволике Србе да узалуд робијају по Џемахирији а који су се здушно борили за Велике Српске циљеве. Баја ће њих да спаси, јер ако Баја дозволи да оду они оде нам и Велики наш Силни Диктатор Баја. Мислим да је сад сваком Србину јасно зашто је наш Велики Србин Карабаја Диктатор против Суда БИХ, против Оснивања Врховног Суда БиХ и против свих закона на нивоу БиХ. На те институције Баја има врло мали утицај. Баја је дубоко загазио у криминал и он зна да све може изгладити на нивоу РС, али му је велика прпа од Институција на државном нивоу БиХ. Зато Баја чини све да тај део апарата прогласи Анти Српским. Сваком Нормалном човеку је јасно да су једино КРИМИНАЛЦИ против Судова и Тужилаштава. За обичног човека, поштеног домаћина можете основати 1000 судова то није никакав страх за поштена човека. Прпа је роле ако си у криминалу а судови јачају. То је онда проблем. Судови се неоснивају за Поштене Људе него за лопове зато се Баја и боји суда на који нема утицај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

18.06.2014 07:59

Јос кад се баја умијеса добице дебеле одстете због хапсења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки

18.06.2014 08:00

Машала све Додикова раја.Само се бојим да ће усљед недостатка доказа бити пуштени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.06.2014 08:10

Када би сад неко од њих пропјевао ради лицне амнестије, да се истрага и оптузница просире и на неке битније људе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

18.06.2014 08:12

Сада це лактасенко изјавити да је ово монтирани политицки процес у резији опозиције и страних агената а све у сврху униставања Српске.Док лактасенко сири братство и јединство са бандитима из федерације нама продаје супље прице о референдуму и оцјепљењу,али изгледа да је и његова догорила и да има и вецих Баја.Мислио сам да ово никада нецу изговорити али морам.Пуна подрска СИПИ и тузиластву БиХ.Посто је МУП,тузиластво,судство и инспекторати у Српској слузе само за украс и подрску криминалцима из СНСДа врјеме је да неко други преузме иницијативу и похапси багру.Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕИНФОРМИСАН

18.06.2014 08:31

Па ко доведе ове људе на тако одговорна мјеста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

18.06.2014 08:44

Послије Зупца паде још један Додиков пулен(Цвјетиновић)!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНФОРМИСАН

18.06.2014 08:48

За Неинформисаног-стручност и конкурс,као и у свакој нормалној држави.Шта би друго могло бити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

18.06.2014 08:54

ЗА ИНФОРМИСАНОГ! Штела,непотизам,новац,политички утицај и моћ! Конкурс је за поштене и сиротињу,на којем никада не прођу,нити добију посао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

18.06.2014 08:59

Дај Бозе да поцне да се одмотава клупко па да додје до Додика, Златка,, Бакира Цовица, Силајдзица... ма свих који су били у политици последњих 20 година,да им се одузме имовина и врати народу. Цисто сумњам зато сто је лоповија и у Сипи, тузиластву,судству, ма не знас одакле да поцнес. Морао би народ добро да се информисе и да подрзи оно мало постених медју њима и конацно престати да гледа ко је Србин Босњак или Хрват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билдер

18.06.2014 09:06

Да није Вучић дошо и у Босну да хапси лопове криминалце е па Додо и остали сад сте га надрљали хапси и одузимај народско и врати народу сто му припада сто сте крали толико година

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДПС

18.06.2014 09:11

Вратити опљацкану имовину и јавно их објесити на Басцарсији да буде поука за остале који крену њиховим стопама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биједа

18.06.2014 09:16

Ма прво враћај паре па онда на суд.Шта ми имамо од његовог дугогодишњег суђења.Банда лоповска.Како су могли толике милионе покрасти а ко им то неко није омогућио.Одузмите и преусмјерите за поплављене.Не него је лакше у ђжеп радника,пензионера и остале биједе.Лопурде срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо лозац

18.06.2014 09:17

За информисаног: Гдје ти покупи тако битну информацију? Конкурс, струцност иду под наводнике. Други цовјек изабран, ал' пукла љубав са СДС-ом на БХ нивоу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

требињац

18.06.2014 09:33

Колико је само камиона прошверцовао овај Неле Миловановић, између БиХ и Црне Горе,цигарета, кафе и алкохола и новца узео, а штитили моћни тата и супруга.Камион је пара из Херцеговине, са терена однио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

требињац

18.06.2014 09:50

Неле Миловановић је бирао ко ће радити у царини у Херцеговини,по принципу "ко да више и ко боље слуша-шверцује за мене", а касније са Кемом, то проводио у дјело. Отворите царинске папире у Херцеговини, па ћете видјети шта је лоповлук, рађен са Црном Гором.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

18.06.2014 09:51

Подхитно проширити затворске капацитете, ово што у предизборној кампањи ради актуелна власт, жртвујући сопствене појединце, да би то показала као озбиљну борбу против криминала и корупције, није ништа у односу колико ће их се иза решетака наћи послије избора када изгубе изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

18.06.2014 10:08

Ма људи моји све су то спекулације!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хигра

18.06.2014 10:13

Здравко Цвијетиновиц ухапсен, ово као да је бог погледао све оне које је рекетирао, од приватних предузеца, па до запослених у Управи за индиректно опорезивање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

18.06.2014 10:25

Засто Дзакула није ухапсен ? И по његовим налозима и наредбама се роба сверцује . Градиска, Раца, Брод, ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

18.06.2014 10:47

Кад се све сабере и одузме, једина свијетла тацка ове дрзаве је СИПА. Свака им цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко коме је стало

18.06.2014 11:59

БРАВО!!!!! САМО ДАЉЕ ДО ШЕФА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

18.06.2014 12:11

ДОКАЗАТИ ДА СУ ЉУДИ КРИВИ И ДА СУ НЕСТО ОРГАНИЗОВАЛИ ПА ИХ ОНАДА НАПАДАТИ.ЗАЛОСНО ЈЕ ДА СВЕ ПОВЕЗУЈЕТЕ СА ПРЕДСЈЕДНИКОМ ДОДИКОМ. КАО ДАЈЕ МАДЈИОНИЦАР ПА МОЗЕ ДА СТИГНЕ СВЕ ДА КОНТРОЛИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

18.06.2014 12:57

БИЦЕ СВЕГА.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

аналитицар

18.06.2014 13:11

Сви високи функционери СНСД-а су уплетени у ову аферу... а надам се да це се и то открити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

18.06.2014 13:13

Да ли су плацали порез на добит ? Како су прали паре ?Да ли зна пореска управа за ове бизнисмене ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

18.06.2014 13:17

Јавност је била на вријеме упозорена о дотичном господину. Али СНСД-е по сваку цијену је гурао Цвјетиновића. Е сад је вријеме дошло на наплату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

18.06.2014 13:18

МАТЕМАТИКА: НЕМА ЗУПЦА - НЕМА ЦАУСЕВИЦА И ОСТАЛИХ... ИЗ НЕПОЗНАНИЦА У ПОЗНАТЕ... МЕН' СЕ ЦИНИ ИМА ЈОС НЕПОЗНАНИЦА КОЈЕ ЦЕ ВРЛО БРЗО БИТИ ПОЗНАТЕ... МИСЛИМ ДА ЈЕ НАЈИСПЛАТНИЈЕ ПАРЕ КОЈЕ ЦЕ СЕ ОДУЗЕТИ УСМЈЕРИТИ НА ГРАДЊУ "АЗИЛА ЗА НЕПОЗНАНИЦЕ КОЈЕ СУ ПОСТАЛЕ ПОЗНАТЕ" А УРЕДЈЕЊЕ И ХРАНА ОБЈЕКТА ПРЕМА ЗАСЛУГАМА... ТРЕБА КО 1945 УВЕСТИ НАРОДНИ СУД, А НЕ ДРЗАВНИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

коначно

18.06.2014 13:28

е, свака част...мјесецима чекам овакав наслов...само што је то требало бити прије 15 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријана

18.06.2014 13:31

Ако уредно увозис робу,на границном прелазу Градиска цекас сатима,нико неце да те погледа,отворено ти тразе паре ако мислис да продјес,додјес на вријеме и имас све папире,не вриједи. Сви цуте и боје се ако пријавис корупцију тек си онда настрадао,цутис и трпис. То знају сви који користе овај прелаз,вјероватно је и на други прелазима исто. Ста уцинити,коме се залити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

18.06.2014 13:38

МЕЂУ ОСУМЊИЧЕНИМА И МИРОСЛАВ КРАЉЕВИЋ ПОСЛАНИК НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ИЗ СНСД: Линк- хттп://www.аваз.ба/вијести/из-минуте-у-минуту/акција-пандора-осумњицен-и-мирослав-краљевиц-посланик-снсд-а-у-нсрс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

18.06.2014 13:47

Није Миловановић све паре пребацио у Бања Луку, остало је пола камиона пара у Требињу код Мира Прела, шефа у царини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

18.06.2014 14:13

Пепељуга Није Додик знао ни за пљацку Бирца теску милијарду и двјесто милиона, за пљацку здравства теску стотине милиона, Сума стотине милиона, Зељезнице стотине милона,ПИО исто бар сто милиона, Рафинерије гдје је пљацка и даље у току минимум 600 милона, геодетска... Драга пепељуго де ми реци јел тај твој Додик преседник куцног савјета у неком градицу па је тако необавјестен или Републике за кога раде стотине обавјестајаца у Републици Српској и сви њему подносе извјестаје. Риба смрди од главе и сваком ко има и зрно мозга у глави зна да је Додик заједно са комплетним руководством Српске директно умјесан у све ове пљацке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРО

18.06.2014 14:13

Ста је са краљем цигара, кафе и нафте,царинским босом из Требиња, Миром Прелом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

18.06.2014 14:51

Хоце ли ова СИПА и Скрбица да ухвати једног дана?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста речи

18.06.2014 14:57

Паде Кемо, паде Цвјетиновиц, падосе многи. Свака цаст за Сипу и тузиластво. Чуј 6 станова, пословни простори 20 дулума земље (кемо) купио себи, од ћега мозда од плате? Или му је стари оставио. Ма само их хапсите, дај Бозе да дођу на ред и веце рибе а дочиће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

18.06.2014 15:22

Пепељуго врати се у бајку из које си изасла и не с..и мајке ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

сумњиво ово

18.06.2014 15:38

Кривицни закон у дрзавном парламенту оборен а у исто вријеме нема славља нит весеља да га Баја пјесмом не увелица. Али ко зна мозда пропјева кад додју нови у зири Звезда Гранда у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шале

18.06.2014 16:29

Све похвале за Сипу, свака част једино они могу спасити ову земљу од колапса и пропадања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

опре3

18.06.2014 16:33

Немој само да чујем да је овиме угрожен нечији витални национални интерес! Нема међу ухапшенима ни Србина, ни Хрвата ни Бошњака, већ све сам го криминалац. Други пут се добро запитајте коме дајете ваше гласове и коме их продајете за сто марака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ето за поплаву

18.06.2014 16:35

Е да је овдје државе, за мјесец дана судјење, одузети им сву имовину, баш све и продати, одмах наравно, а паре за поплаву. Брзо, тачно и ефикасно. И ето га, рјешење, само да је негдје ту нека држава и неке институције. Овако, биће то жвака, као и све, изаће ови 13 октобра, дан послије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самоук

18.06.2014 17:12

Затуцаним, глупим и огорченим народима БиХ: Питате ли се како то да ове људе хапси СИПА чији је директор под потврђеном оптужницом, а по налогу тужиоца који је познат по потурању доказа? Е, па ја ћу вам рећи како. Главни криминалци, а то су СВЕ "вође" затуцаних народа БиХ спирају своје гу.ице људима који су испод њих, а све због тога што су се замјерили неком далееееко опаснијем, а то су УСА и ЕУ. Сад покушавају на овакав начин да себе представе у бар мало бољем свјетлу али неће ни то дуго трајати. Друга ствар, видим у коментарима огорчени људи позивају чак и на стријељање, па се сладе масовним хапшењима, а да се нико не запита постоји ли међу ухапшеним неко ко није крив, а овдје ће бити много невиних (као што то често буде случај) осим ако се не буде до краја ишло од стране ових криминалаца који их хапсе (а они тобоже поштени и тобоже раде за државу и тобоже сви одреда воле БиХ и ФБиХ и Републику Српску) па почну и мртве главе падати међу ухапшенима само да се не би дознало нешто много горе. Трећа ствар, огорчени и затуцани народи БиХ би се требали исто тако запитати да ли узроци њихове неимаштине леже само у овим људима? Шта је са полицајцима (СИПА, ОСА, ДГС, ентитетске полиције) који узимају мито, који убијају људе на улицама возећи ненормалним брзинама, који дилују више него дилери дроге, који уцјењују? Шта је са истим овим тужиоцима и судијама који узимају итекакво мито али су себе оградили законима и прописима као да су панде па им нико ништа не може по питању њиховог криминалног дјеловања? Шта је са докторима који узимају мито? Да ли је кад коме приватник стоматолог, гинеколог, интерниста издао фискални рачун? Да ли је кад коме аутомеханичар, аутолимар, аутоелектричар, аутолакирер, обућар, фризер, перач аута, кројач издао фискални рачун? Видите драги народи БиХ, међу нама има мнооооого више криминалаца него што је ова неколицина ухапшених. И ако се хоће у ЕУ онда ће се све морати ставити под контролу, и нека ће! А, нашим народима у БиХ ће најтеже пасти то што им ЕУ више неће дозволити слободну производњу алкохола. Ту ће тек да настане тарапана кад се казани буду морали крити по подрумима, кад се почне на узгој пет оваца, пет кокошки, двије краве, пет коза почети плаћати порез. Е, тад више неће бити "хапси", "стријељај", тад ћете јетре своје гристи јер нећете имати чијом муком да се сладите а мораћете да трпите. Поплаве су ништа шта ће нас овакве злобне још снаћи! Немојте се чудити ако нам пласирају кроз који мјесец још један рат који ће нас све коначно истријебити са ових простора како би се цивилизованији и напреднији могли лијепо и несметано населити. Срећно, народи БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истинито.цом

18.06.2014 18:04

Горана Зупца за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

самоуки, олади

18.06.2014 19:52

много гледас филмове

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

18.06.2014 21:05

Е Тито, ко је власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајни пролазник

18.06.2014 21:27

За самоуког - Народи БиХ затуцани и глупи, само ти самоук и паметан. Ал у твојој болесној глави. Ех, Цвјетиновицу, лоповцино проклета, лијепо те видјети погнутог и ојадјеног. Смраду један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

таxи

18.06.2014 21:32

Овај дебели се једва извуце из овог возила, несто му се не иде....мозда јос који круг да се провоза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

19.06.2014 08:14

Редом иде редица на Бају је ред!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.06.2014 18:32

Сад је потез на тужилаштву и суду најдамо се да има у тим институцијама поштених не корумпиран који раде свој посао савјесно и одговорно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Y

19.06.2014 20:36

Какво клупко,бала је то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван ло нс

19.06.2014 23:29

Људи постоје ствари које се приказују а далеко су од истине. Новац , моц, и верска опредељења а поготову у комбинацији да обухвата све то су показатељ да цовек попут ЗДРАВКА ЦВЕТИНОВИЦА, мозе бити приказан народу на овај нацин. Ово је политицки и верски рат, мозда постоји крадја дрзаве али оно сто је сигурно јесте лазно оптузивање и наместање уцесника кривице ЗДРАВКА ЦВЕТИНОВИЦА. Када се уклоне и лазно оптузе људи који сметају, настаје ново градјење... АПЕЛ младима безите из босне , србије, црне горе јер овде јос увек траје рат.. Ал много гори него 1991

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

20.06.2014 18:47

овај исти Енес Беговиц

ОДГОВОРИТЕ