Дјеца са Космета помажу вршањацима у Бијељини

У Бијељину данас стиже хуманитарна помоћ коју дјеца из братског Гораждевца код Пећи, мале енклаве на југу Космета са свега 850 становника, шаљу вршњацима у Бијељини.

Република Српска 17.06.2014 | 09:59
Дјеца са Космета помажу вршањацима у Бијељини

Посредством Одбора за помоћ Србима Космета, дјеца из Гораждевца шаљу око 100 поклон-пакетића, ћебад и око 2.000 евра помоћи, коју су сакупили заједно са својим родитељима.

Предсједник српске општине Гораждевац Милош Димитријевић рекао је да становници Гораждевца не могу остати равнодушни према невољама које су мајске поплаве нанијеле народу у Републици Српској, саопштио је Одбор за помоћ Србима Космета.

"Када је било најтеже, ваш Одбор и Република Српска доносили су помоћ, посјећивали нас, били уз нас, а грађани Српске угостили су нашу дјецу и бринули о њима. Тиме сте нам помогли да опстанемо на Космету", каже Димитријевић.

Хуманитарна помоћ са Космета у Бијељину стиже око 13.00 часова, а становницима најугроженијих семберских села уручиће је представници Срба из Гораждевца, града Бијељина и Одбора за помоћ Србима Космета.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рада

17.06.2014 10:37

ово је тако дирљиво да су ми сузе после, да та дјеца у којим условима зиве одвајају од својих уста и саљу својим врсњацима, а наси политицари им отимају залогај из уста, тузно

ОДГОВОРИТЕ