Посланици Српске данас о поплавама

Народна скупштина Републике Српсе разматраће данас на посебној сједници приједлог законских мјера Владе Републике Српске за санацију поплава које су задесиле Српску у мају.

Република Српска 13.06.2014 | 07:43
Посланици Српске данас о поплавама

По хитном поступку биће разматрани приједлози закона о Фонду солидарности за обнову Републике Српске, о посебном доприносу за солидарност, те о накнадама за кориштење природних ресурса у сврху производње електричне енергије.

На дневном реду су по хитном поступку приједлози закона о измјенама Закона о порезима на употребу, држање и ношење добара, о измјенама и допуни Закона о посебним републичким таксама, те о измјенама и допунама Закона о посебним начинима измирења пореског дуга.

Посланици ће по хитном поступку разматрати и приједлоге закона о измјенама и допунама Закона о буџетском систему Републике Српске, о допунама Закона о задуживању, дугу и гаранцијама Републике Српске, те о допуни Закона о спречавању сукоба интереса у органима власти Републике Српске.

Почетак сједнице заказан је за 10.00 часова.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

анаљубљана

13.06.2014 06:33

Евидентно је, да влада РС нема никав план, како радити,шта радити, да буде бар мало боље народу у РС. Никада га није ни имала, јер му је власт катастрофа!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јузно Воце

13.06.2014 10:06

Друзина ,,ПИНОКИО" на целу с мацкицом у бијелим цизмицама се неда тако лако.....ваљда???

ОДГОВОРИТЕ