Пријем за најбоље ученике Источне Илиџе

Руководство општине Источна Илиџа организовало је пријем за "вуковце" и ученике генерације школа са подручја ове општине.

Република Српска 12.06.2014 | 14:31
Пријем за најбоље ученике Источне Илиџе

Вуковцима, ученицима генерације и ученицима који су остварили запажене резултате на општинским, регионалним и републичким такмичењима уручена су признања, захвалнице, књиге, као и новчане награде.

Награђено је 38 ученика из три основне школе и једне средње са подручја општине Источна Илиџа.

Ученик генерације у Основној школи "Јован Дучић" каже да јој је ова награда итекако битна, јер представља подстицај за даљи успјех.

Општина Источна Илиџа на овај начин даје подстрек ученицима да усавршавају своје знање, каже начелник ове општине Предраг Ковач.

"Општина Источна Илиџа малим и скромним поклонима жели да укаже пажњу на ову дјецу, и њима који су прави амбасадори ове општине, Републике Српске и БиХ се захвали, и наравно да им пожелимо срећу и надамо се да када они буду управљали овим просторима да ће то бити боље него што је данас", сматра Ковач.

Ученици генерације, "вуковци" и ученици који су остварили запажене резултате на бројним школским такмичењима захвалили су се начелнику Ковачу и руководству општине Источна Илиџа, очекујући и даље подршку у њиховом наставку школовања.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар