Додик затражио помоћ Београда

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је током данашњег сусрета у Београду замолио премијера Србије Александра Вучића да Србија не заборави Српску и да јој помогне, јер она не може сама на међународном плану да оствари помоћ за поплављена  подручја.

Република Српска 11.06.2014 | 07:25
Додик затражио помоћ Београда

"Република Српска не може на међународном плану да оствари потребну помоћ, а БиХ се на том пољу понаша инертно", рекао је Додик новинарима у Влади Србије.

Он је нагласио да је са премијером Србије договорио конкретну помоћ у обнови неких објеката на подручју Шамца и Добоја, али да ће договор о  томе о којим је објектима ријеч донијети на наредном сусрету који ће бити одржан у петак, 13. јуна, у 12.00 часова у Београду.

Додик је рекао да је Вучића упознао и о развоју ситуације у БиХ, те о томе да и даље постоје снаге које желе да ревидирају Дејтон, за разлику од Републике Српске која се залаже за поштивање изворног Дејтонског споразума.

"Важно је да се препознаје улога Србије. Србија има конструктиван став заснован на поштивању територијалног интегритета БиХ", рекао је Додик.

Он је поновио да БиХ има толико проблема да је у овом облику неодржива.

Коментари / 63

Оставите коментар
Name

Истина

10.06.2014 11:51

У овој БиХ,имају два проблема. Цовиц и Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.06.2014 11:57

Мамлазе један твоја Дрзава је Босна и откаци се вец једном Србије имају они својих проблема боље ти је иди у Сарајево-Техеран па рјесавај проблеме било би ти паметније .Док код несхватис да ја Босна Дрзава а РС ентитет у тој Дрзави бице народу , због тебе, све горе и горе а вец си својим к.урцењем нанио несагледиву стету и Дрзави и ентитетима и народима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМСИЈА

10.06.2014 11:58

ОТИСАО ЈЕ ОН ДА СЕ ДОДВОРИ ВУЦИЦУ ,СВЕСТАН ЈЕ ОН ДА ТОНЕ КАО ТИТАНИК, ВУЦИЦ ЈЕ ДАВНО ПОЦЕО ДА ХАПСИ ТАКВЕ КАО СТО ЈЕ ДОДИК ,СВАКА РЕЦ ЈЕ СУВИСНА ,ТРЕБА ОН ДА ОДЕ У ЈЕЛАЗ ,ВЕЛИНО СЕЛО И ДРУГА ПОПЛАВЉЕНА МЕСТА ДА ВИДИ ОЦАЈ НАРОД НЕМА СТА ДА ЈЕДЕ,СМРАД УБИ НА ЊИВАМА БЛАТО А МИНИСТАР БИ ДА СИЈЕ У БЛАТО АЛ У БЛАТО НЕ ИДЕ НИСТА ,Е МОЈ НАРОДЕ СТА СМО ДОЦЕКАЛИ СВЕ НЕСТРУЦНИ И КОРУМПИРАНИ НА ПОЛОЗАЈИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјесан

10.06.2014 12:03

Па војска Босне је тразила да помогне Републици Српскоја. Твоји истомисљеници су то одбијали да дјеца боснаца помазу у Републици Српској, и сада када треба помоц од ММФ (а рекли сте само од Руса хоцемо кредите) узели сте 70 кредита јер немате марке! И да си паметан био да ниси спорио БОСНУ као дрзаву да сте усли у НАТО ... и да ове законе о кредитима не одбијас:) мозда би била која марка за Српску, а о твојој независности па ето сам си навео Република Српска не мозе ниста, боље ти је врати се правим врједностима запосли народ. НАИВНИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недељко

10.06.2014 12:06

Кога је то Вучић ухапсио, сви причају о неким Вучићевим хапшењима... Ухапсио Мишковића па га је брже боље морао пустити... И дајте људи да санирамо штету од поплава, манимо се политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

10.06.2014 12:08

Шта је са српским политичарима у заједничким институцијама БиХ, шта они раде?зашто се не боре за српске интересе?која је владајућа српска партија која има највише таквих неспособних који се не знају изборити за српски положај?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен 100%

10.06.2014 12:12

Гдје су нам лобисти које плаћамо из буџета Републике Српске, што они мало не заврну рукаве и раде нешто по Бриселу, Вашингтону да избију коју марку... Неће, не могу, или су неспособни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

10.06.2014 12:26

ЗНА се зашто је Додик ишао на ноге Вучићу и шта му је овај рекао иза куласа!Вуле му спрема чистку. Биће Вам свима јасније 12. октобра!Ко не вјерује, нека причека још 4 мјесеца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста је више

10.06.2014 12:32

Вучић је ваљда схватио у коме је проблем... Додик и њему слични политичари из више странака, различитих вјероисповјести већ годинама купе политичке поене на основу тога што нас послије сваких избора враћају у 1992 годину да би могли да пљачкају као што се тада пљачкало... Мислим да је одавно било превише...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хдг

10.06.2014 12:33

БиХ се понаша инертно, јер тако Баја хоће. Кад би Баја имао мало више слуха за државу, и она би лакше дисала и радила свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

10.06.2014 12:37

Ниста се не секирајте. Ево само сто није стигла огромна помоц од насе братске Русије и заклетих пријатеља Израелаца. Истина да њихова помоц стизе мало касно али морамо бити стрпљиви док де јадни не организују и сакупе камион помоци. Сада се видјело ко је пријатељ а ко "пријатељ" .

ОДГОВОРИТЕ
Name

михајло

10.06.2014 12:44

Овај тракториста нацисту пролупао, па сам је тразио да се власт на нивоу Босне и Херцеговине не меса у катастрофу а сад оптузује. Ти си Миле одбио кординацију Беванди и цивилној застити да се не уплецу у ентитет Српске. Јос ме занима да ли цес бар неке из Федерације похвалити за помоц Добоју и Самцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина...

10.06.2014 12:47

..ви са "авазовог" форума кусх тамо..Лицемерна бих трази 60% од помоци која лијезе на рацун а РЕПУБЛИКА СРПСКА и дистрикт да се договоре око оних 40%..Тако би било ,кад би би била (надај Бозе) унитарна бих..Срецом ,ту смо ми који смо били и кад је поцело...

ОДГОВОРИТЕ
Name

моје име и презиме

10.06.2014 13:11

Па наравно да држава БиХ није ништа урадила, јер не дају из СНСД-а ништа на државни ниво. Ето, сад нека нас уједају српски комарци, а њих федерални, кад смо мамлази и једни и други!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

10.06.2014 13:18

"Република Српска не може на међународном плану да оствари потребну помоћ, а БиХ се на том пољу понаша инертно"..." Онако, "неутрално гледано" заиста се не назире крај овом "губљењу компаса" Милорада Додика и свим тим неким милион пута поновљеним флоскулама, чак и сада у овом периоду који је услиједио након катастрофалних поплава које су нас (у цијелој БиХ) још више осиромашиле... Једино што ме тјеши, што је Милорад Додик "први одговорни" (тако се он онако генерално декларише) у Републици Српској, па се од њега не очекује да "рјешава" актуелне проблеме у ФБиХ... Могу само пожелити обичним људима у Српској да имају довољно стрпљења (наравно могу мислити и другачије, њихова ствар) и "јак желудац" да скоро свакодневно слушају овакве и сличне бесмислене изјаве... Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

10.06.2014 13:24

Милета су сви отписали. Са њим неће нико више. Својом набуситом политиком допринео је да цели свет од нас окрене леђа. Он је највећи уништитељ српског народа. Србе су на овим просторима сви покушавали уништити и нису успели, док Милокрад није дошао. Опувао нас је као нико, па сад ко рибе на сувом зевамо у празно. Један народ кад економски уништиш он се више не опоравља лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

10.06.2014 13:28

Трси се Баја превисе и нико га висе не подноси. Сад кад је криза трази помоц преко везе, ето народе колико нам је признат предсједник Републике Српске па поновите глупост у октобру. Али мудар је нас Баја све по закону удри намете по свом народу узми радницима и пензионерима оно мало сиротиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

10.06.2014 13:30

Смири се Миле!!!Мозда и јеси главни Баја у РС-у,али у БиХ ниси. Никако ми није јасно да се Срби боје једног обицног сверцера и нису у стању да му казу...доста је и твог било...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

10.06.2014 13:37

Радио си против човека за време избора а сада се довукао као гузни увлакаћ

ОДГОВОРИТЕ
Name

сваста људи

10.06.2014 13:38

У Пресу данасњем Кецмановиц коментарисе огроман рејтинг владајуце партије, и јос казе да Вуцицу опада углед и у Србији и у Српској тако да није позељно да он подрзава опозицију. Сви не ваљају а он ваља а вец данас опет мољака Вуцица. А зна се цији је полтрон дотицни коментарот Преса. Људи сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

10.06.2014 13:46

КО ЈЕ ГОРИ ДОДИК ПАВИЋ ИЛИ ЂОКИЋ ЉУДИ ШТА НАС СНАЂЕ СДС МОРА ПОХАПСИТИ ОВЕ ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА АКО НИ ЗБОГ ЧЕГА ОНДА ЗБОГ ЗАЛУЂИВАЊА НАРОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандокан

10.06.2014 13:53

Додик одавно мјесто образа нуди г...цу, јер је и сам схватио да му је чистија од лица које би могао показати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

10.06.2014 14:25

Па овај тип је карикатура од политицара , моли Вуцица а толико се накрао да мозе сам санирати поплављена мјеста и опет му као не ваља БиХ а у њој зиви као Краљ Хуан Карлос

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

10.06.2014 14:25

Немогуће да "Мала Швајцарска" како једном рече Додо за Републику Српску сада тражи помоћ и уводи харач цијелом становништву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снегуљица

10.06.2014 14:26

Сто се вуцес око других дрзавника да им само углед укаљас са својом политиком. Гдје су паре од милионски продатих фирми? У лобирању, у згради Владе и скупом намјестају, у скупим лимузинама у којима се возас. Ста си улозио у своју дрзаву и свој народ, у будуцност дјеце, студената? Гдје год кроцис направис неку бруку и скандал својим неотесаним и безобразним понасањем. Поробио си "сопствени" народ, али надам се да се народ буди из сна. Казу мозес како хоцес али нецес докле хоцес. Дај бозе да буде тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хладна вода

10.06.2014 14:38

Види ти њих сто су се расбаскарили, добар тепих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

10.06.2014 14:57

Сад идес код Вуцица на ноге и тразис помоц а некад си пљувао по њему и говорио да је "мис мекињас"! Твоје је до октобра ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

надимак

10.06.2014 15:12

Све це то народ позлатити, само мало стрпљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

до-дицк

10.06.2014 15:22

Само да се нас народ пробуди и види гдје нам је будуцност. Не моземо ми напредовати без БиХ а и БиХ без нас, тако свјет зели и све док се неујединимо никад добро зивјет нецемо. Па ако смо спремни да због национализма зивимо овако лосе тако це нам и бити. Ми морамо знати да нам је дрзава БиХ и да друге нема. Какав референдум и каква нова дрзава, нема од тога ниста и народ то поциње схвацати... Засто су проблем закони који це бити добри за народ и у ФБиХ и у Републици Српској? Проблем је зато сто то цини БиХ јацом и До-дицк његови националисти су против јацања БиХ а због тога само народ трпи. ОК зртвоват цемо себе да ојацамо Српску а ослабимо БиХ, то је његова политика ал Миле драги па ти себе не зртвујес вец зртвујес свој народ таквом политиком, ти зивис ко краљ а народ пати. Србија је сљедеца да удје у ЕУ и вјеруј ми кад удје мора признати Косово ко дрзаву и мора своје прсте извадити из БиХ. Да ли знате да ЕУ има "дан залости за Сребреницу" не знам који је то дан али Србија це га морат постовати а нас До-дицк одвраца од тога. Засто је спорно Деyтон прекројити да БиХ и наравно Српска се појацају кроз било какве промјене у Деyтону, не би то требо бити проблем ако це народу боље бити, па дајте народу удовољите, радите мало за народ... До-дицк је највеци непријатељ српског народа и инаце овог региона!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љилана

10.06.2014 15:53

Засто Р.С. Не мозе да добије помоц на медјународном плану,мозда због мене или је ипак због владајуце стуктуре?Каква дрзава такав и однос према њој!Вуциц зна какав је Додо,али колико мозе помоц,па и Србија је поплављена?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

10.06.2014 17:14

Ста цес Молокраде код Вуцица? Треба ти дати медаљу за лицемерје:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срки

10.06.2014 17:22

Дај људи нема нам од њега никакве помоци па и сами видите да нам помоц из Федерације прије додје него из Бањалуке, сви на ноге и ухапсити дјубре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.06.2014 17:23

Поздрав ономе који се представља исто као и ја. Ала се Додо од главног баје претвара у маленог миса. Зна Вуцко с ким има посла, отресце га као суву сљиву у октобру, неце Миле ни знати ста га је снасло а вец це бити у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

10.06.2014 17:24

Не дају ни ЕУ ни УСА помоц само Републици Српској дат це је БиХ и то се мора подјелит измедју ФБиХ и Српске... ЕУ и УСА нам никад неце дати дрзаву Републику Српску, никад! Ми морамо тога бити свјесни, ова БиХ је дрзава сва три народа и осталих такодје и нецемо ни парце те земље узет јер Србија вец постоји и ако нам је до српске дрзаве ми само моземо тамо ици а у БиХ морамо зивјети са свим осталим народима и бити равноправни са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадно

10.06.2014 17:35

Код овог Додика образ је ђон.Без икаквог срама отишао је у сиромашну државу, чије се готво пола становништва бори са посљедицама поплаве и од њеног предсједника. Овим чином је посрамио све нас у Републици Српској, али ваљда неће још дуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

збуњен

10.06.2014 17:45

Као прво Додик казе "постоје снаге које желе да ревидирају Дејтон, за разлику од Републике Српске која се залаже за поштивање изворног Дејтонског споразума." Па онда послије тога казе "БиХ има толико проблема да је у овом облику неодржива." Двије контрадикторне изјаве, ја имам проблема да ово разумијем? Ако је БиХ-а овако неодрзива онда се мора ревидирати Дејтонски споразум?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИАСПОРА

10.06.2014 17:52

Коме људи да дају помоц да ти делис БАЈА да убијас гласове ти стварно мислис да је народ толико глуп ил си ти глуп?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мимо

10.06.2014 18:19

Младен, избили су они на милионе марака, еура, долара свега само сто су они то умјесто да подјеле народу подјелили су измедју себе, па не могу висе ни лобирати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало_Боље

10.06.2014 18:54

Пар анегдотица: Не кредиту од ММФ, не треба нам, узимамо Руски! Инертна власт БиХ - 6 дана посланици СНСД и ДНС су одбијали комуницирати са оперативним центром па су хеликоптери ОСБиХ без дозволе полијетали у РС да би спашавали људе! Одбијање да се прогласи заједнички дан жалост, одбијање проглашења ванредног стања на нивоу државе! Огромна Руска помоћ за поплављена подручја! ЕУ и САД су непријатељи, иако су послали тоне и тоне помоћи, људства и стотине милиона! Неусвајање кривичног закона због некаквих преноса надлежности и ускраћивање стотина милиона помоћи људима и РС и ФБиХ! БиХ неодржива, а народ се сам преко фејсбука и твитера организовао, нико није чекао Русе, Турке ни Нијемце да спасе "свој одабрани народ". Из федерације сам, али могу вам рећи ово: Само нека крене прва варница, први вал нових протета, цијела БиХ би се дигнула и срушила ове карциноме нашег друштва и лијепе наше ЗАЈЕДНИЧКЕ земље. Вјерујте ми, за два дана би се договорили све оно што ова багра "угрожених" није у стању у двадесет! Никад се нисмо мрзили ни желили једно другом зло, него смо изгледа на пар деценија заборавили мислити својом главом, а сад нам је вријеме да се пробудимо, сви народи БиХ. Будимо људи прво, па затим Хрвати, Муслимани, Срби, Јевреји. Будимо грађани као што смо педесет година у миру били. Ми смо били је.бе.на Европа, а сад морамо аплицирати да би били дио ње због некаквих кретенчина који књиге у животу нису прочитали. Поздрав граду Добоју (и другим који су преживјели ову несрећу), ако Бог да вратит ће он стари свој сјај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

10.06.2014 19:16

Срдацан поздрав бивсем предсједнику са пјесмом "АНАРКИСТА (РОБИЈА) Они којима није од раније позната ова пјесма, нека је погледају и послусају на интернету...гарантујем да је одлицна и поуцна... мозе бити и химна озалосценог народа у будуца два мјесец без обзира сто је писао нас Тонци

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

10.06.2014 19:16

ста је њему

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

10.06.2014 19:24

Није ми јасно ста је сад Додик тразио од Вуцица.Да ли да остане на власти или помоц за угрозене у полави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за рс бл

10.06.2014 19:39

друзе то си ти реко ако је за тебе опција бих изволи али нас који су 4 године патили и ратовали остави а теби бујрум у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

10.06.2014 19:46

нај боље да гласамо за изетбеговица стид вас било нисте ви били борци рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштар

10.06.2014 19:49

Биће боље ако Бог да али после октобра до тада стрпите се и уживај те у јаду и биједи

ОДГОВОРИТЕ
Name

православац...

10.06.2014 19:50

Па сигурно да це да се обрати "МАЈЦИ" Србији, није битно ко је на власти, доци це вријеме да одговара за пропусте које је неко направио, али зар нас нисте ви унистили све заједно, највисе, ви из Федерације, од '90-тих па на овамо... да вам име не спомињем, и сада ми предлазес да ти вјерујем и твом Техерану и слицно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

за "за рс бл"

10.06.2014 20:07

па ето ратово си и патио и ја сам патила и изгубила вољене због проклетог "српства" које не признаје друге народе. видим нема тог српства овдје и онда одем покусати у ваљеву (србији) контам то је моја српска дрзава, тамо људи зиве и не интересује их зато сто су "срби" воле србију наравно ал за њих БиХ постоји и тамо сам била босанка за њих и ја као "српкиња" нигдје нисам призната једино у БиХ сам то! а ја сам толико била против те БиХ док нисам схватила да це ми зивот проци мрзеци је и да моја дјеце неце имати ни приблизно ономе сто имају додикова и дјеца осталих насих националиста. ја једва од првог до првог саставим а он мени и даље продаје српство... није ме брига висе ал мислим да могу зивјети у БиХ и ево имамо ако ниста ентитет РС и мислим док будемо постовали БиХ до тада це бити и РС и сигурно да сто је јаца БиХ и у РС цемо боље зивјети! Надам се да це СДС да се врати на власт и да се окрене народу и да води политику како би народ боље зивио

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

10.06.2014 20:15

ЛОПОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак БН

10.06.2014 20:28

Људи ја зивим у бјељини, имам комсије и србе и босњаке, небавимо се ратним прицама и националним глупостима ал сви се у једном слаземо а то је да се боље зиви. Имамо и ми босњаци лопова као сто је додик ал хтјели ви признати или не ти босњацки лопови се боре за боље БиХ и цим је дрзава боља боље цемо и зивјети али је овдје проблем сто додиковци неце БиХ као дрзаву и хоце одцјепити РС а то је немогуце све и да босњаци казу "ево вам" неце запад дати, ми смо граница америке и русије и ту они свој бјес избацују (непримјетно) Мени само није јасно кад погледам овдје неке "србе националисте" који би ме погледом прогутали али не марим за њима, ти људи немају ниста и толика су бједа постали да их није стид ни неимастиње ни сиротиње, на све су спремни да би опет дали глас додику надајуци се да једном бјељина неце бити у бих висе, не могу да схватим докле су ови људи спремни ици за један трацак наде! Стварно се неспрдам никоме, волио бих ја да ми комсија продзе с мерцедесом који ми неце фасаду на куци нацадити а не са старим yугом због којег ни лептира поред куце не могу да видим и због којег су моје рузе пола црне од цадзе. волио бих ја да могу свим комсијама реци "добр дан, како сте, како фамилија?" и сл ал неки ми то недају... не могу да схватим да таквих јос увјек има. Немам ниста против да буде РС у БиХ али требају нам политицари који нам неце угрозавати зивот па нека овако остане ИМАМО И БИХ И РС И НЕКА ИХ САМО ДА БОЉЕ ЗИВИМО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.06.2014 20:33

Какав борац у пм? Сви у свјету нас виде ко ратне злоцинце, ста прицас? До кад цемо падати на те глупости додикове? ДО КАД ЦЕМО ВЕРОВАТИ ДОДИКУ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.06.2014 20:39

НАЈГОРА СТВАР ОД СВЕГА ЈЕ СТО СРБИЈА ВОДИ ПОЛИТИКУ ПРЕМА ЕУ А ЕУ ЈЕ УЗ УСА А МИ ТЕЗИМО РУСИЈИ, ТОГА СЕ ЈА БОЈИМ НАЈВИСЕ,ОСТАТ ЦЕМО НА ЦЈЕДИЛУ, НИТИ НАМ ДАЈУ ДРЗАВЕ НИТИ МИ ЗЕЛИМО БИХ И ЗИВОТ ЦЕМО ПРОВЕСТИ ОВАКО, СВЕ ЈЕ ДОДИК КРИВ МИ МОРАМО ПОЦЕТ ПОНОВО СА СДС ЈЕР СМО УЗ СДС ДОБИЛИ ОВО СТО СЕ ЗОВЕ "СРПСКА" ТАДА СНСД НИЈЕ НИ ПОСТОЈАО И МОРАМО ВРАТИТИ ВЛАСТ СДС-У!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

10.06.2014 20:48

Да ли њега Вучић уопште слуша или ово само про форме сједии ,поред свега што му је Баја радио, а можда ради и даље не би ли га склонио !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И послије Баје Баја!

10.06.2014 21:15

Глупи народе...изабраћеш ти опет Бају! Не мора се он презивати Додик!Опет ћеш народе бити гладан и јадан! Лупате овде небулозе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сањин

10.06.2014 21:49

Миле Додик нову куцу гради, а ја јадан умирем од глади. Друг му Вуциц код Меркелове се спрема, дао би Доди ал тренутно нема. У Радмановица куца као вила, драги бозе кад би моја била. Цвијановицко роде посуди ми паре, јер ја немам цак ни за цигаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

10.06.2014 21:53

ЦУЈ ТРАЗИ ПОМОЦ ОД ВУЦИЦА???? ЗАР МУ НИЈЕ ПУТИН ОБЕЦАО КУЛЕ И ВИЛЕ??? ХАХХА ПРОПАО ЈЕ КО ГРЦКА !!! У МИСИЈУ РУПУ ЦЕ ДА СЕ КРИЈЕ АЛИ НАЦЕМО ТЕ И ТАМО КАК ПУСИС РОНХИЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

за овога борца

11.06.2014 16:32

Немој да прицас глупости то ти тако мислис. Ја радим по терену по иностранству и нема тога, то су те убједили они који не зеле добро српском народу а највисе су криви наси представници у истразним органима за ратне злоцине, само примају добре плате а ниста не раде. Сјетимо се Славуја колико је вико а сад не проговара, продо вјеру за вецеру и сви су исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ковачевић76

11.06.2014 18:47

Шта је тражио? Азил и амнестију? Даље нећеш моћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боса Бојановиц-Новковиц

11.06.2014 19:24

РС. Бана Лука. Јесте Босна Дрзава са 2 ентитета и 3 народа то стоји...Зао ми сто то неком неоговара,,истинито Срби у Босни имају своу РЕПУБЛИКУ.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРО

11.06.2014 22:27

КАКО ГА НИЈЕ СТИД ДА ПОСЛЕ ОНОЛИКОГ ЛА**ЊА НА НИКОЛИЋА И ВУЧИЋА ТРАЖИ ПОМОЋ.АКО НИШТА ДРУГО ПОДНЕСИ ШАТОРСКИ БАЈА БАРЕМ ОСТАВКУ ЗБОГ МОРАЛНИХ РАЗЛОГА.КОЛИКО ЈЕ И ДАЛИ ЈЕ ИШТА ДАО ЦРКВЕЊАК МУРИЊО И КУСТАБАЛЕК.СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле да простите мало проси по Србији

11.06.2014 23:21

најљепса изјава у задњих паар дана а дао их је бар 20 ил 30 у разним медијима.Казе он Вуцицу а не трепце гледа га у оци и казе да је дрзава БиХ инертна сто се тице скупљања помоци цак ни ванредно стање није прогласила да мозе да казе свијету каква је катастрофа задесила.и сад он по Србији трази да БиХ буде неодрзива и пропадне а да помоц коју она због тога сто је неорзива вољом једне политицке странке није добила,намири та иста влада Србије.Некад могло кад је тадиц био прецједник па му продас прицу и Телеком а онда паре спискас да добијес изборе.Ови нови нису наивни и добро знају ко како дизе руку и ко за Који тим игра.Послије свега једно само мени ниоје јасно,како мозе да додје и казе несто против органа БиХ које сам руси а да мисли да це то неко да прими здраво за готово.Сви за ти против,онда одес у Београд и казес како дрзава не мозе да усвоји закон

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проблемциц

11.06.2014 23:40

Нит Миле зна да Прица бајке,нит је Ацо Француска собарица

ОДГОВОРИТЕ
Name

легалиста

12.06.2014 15:09

Не могу да схватим, упорно људе пласе неким преносом надлезности са ентитета на БиХ. Ако це људи као резултат тога боље да зиве, у цему је проблем ?! Србија све зиве услове испуни на путу за ЕУ и сад имају право да повуку 1 милијарду еура помоци годисње да санирају стете, народ неце ни да осјети... а ми треба да из свог дзепа плацамо њихов нерад !? И онако немамо ста да једемо... али смо патриоте, нема преноса овластења???

ОДГОВОРИТЕ
Name

12.06.2014 19:24

Каква помоц Милокраду до јуце је говоријо како смо стабилна дрзава . Па гдије су те паре за кога цува???

ОДГОВОРИТЕ