Понедељком највише „гугламо“

Понедељак доживљавамо као нови почетак, после викенда који је све мање предвиђен за одмор, већ је више надокнађивање пропуштеног у току радне недеље.

Занимљивости 05.06.2014 | 18:57
Понедељком највише „гугламо“

ВЕРОВАТНО сте и ви много пута доносили одлуку да престанете да пушите, пробате нову дијету, почнете да вежбате... Понедељак доживљавамо као нови почетак, после викенда који је све мање предвиђен за одмор, већ је више надокнађивање пропуштеног у току радне недеље. Зато не чуде резултати једног научног истраживања који су показали да је понедељак дан када највише бринемо о свом здрављу и „гугламо“ по интернету.

После бурног викенда, млађи доносе одлуке да ће да промене лоше навике, више да излазе и друже се. Старији током викенда детаљније загледају свој одраз и одлучују се за дијету или вежбање, а готово сви се „заклињу“ да ће се здравије хранити.

И симптоми разних болести се највише претражују на интернету понедељком, то ради чак 160 милиона људи! Уторак је такође дан за претраживање, а затим све престаје до почетка наредне недеље. Истраживања показују да нас одлуке које доносимо понедељком обично „држе“ до уторка, у најбољем случају до среде. Од средине недеље живот се наставља по старом...

Коментари / 0

Оставите коментар