Убијен Приједорчанин, двојица ухапшена

Зоран Ритан (40) из Приједора је убијен јуче око 19.15 часова, а за убиство су осумњичени Ранко Рустић и Вукашин Ритан.

Република Српска 02.06.2014 | 12:03
Убијен Приједорчанин, двојица ухапшена

Они су несрећном мушкарцу тврдим предметом задали више удараца у предјелу главе и тијела, а усљед повреда Зоран Ритан је преминуо на лицу мјеста.


"Тужилац је наложио предузимање свих потребних истражних радњи, као и потребна вјештачења, на расвјетљавању околности догађаја, а наложена је и обдукција беживотног тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину РС", потврдила је Мира Милетић, из Окружног тужилаштва Бањалука.


Увиђај је извршио дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука заједно са припадницима ЦЈБ Приједор "Оперативном дежурству ЦЈБ Приједор, јуче око 19,15 часова  пријављено је да је у мјесту Кафаниште, Горњи Орловци, град Приједор, у току туча више лица.

На лице мјеста изашли су полицијски службеници који су у близини куће лица М.В. затекли беживотно тијело лица З.Р.", саопштила је Марија Матић, портпарол ЦЈБ Приједор.


Она је потврдила да су Р.Р. и В.Р. затечени на лицу мјеста, те да су ухапшени.


"У току је криминалистичка обрада над осумњиченим лицима, а даље мјере и радње према лицима предузимаће се по упутству поступајућег тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука", наводе из полиције

Коментари / 0

Оставите коментар