Арапи богатство Красићу, он неће!

Српски интернационалац не жели да иде са Старог континента.

Фудбал 30.05.2014 | 16:20
Арапи богатство Красићу, он неће!

Доласком Дијега Рибаса у Истанбул, челници Фенербахчеа почели су убрзаним ритмом да траже клуб који је вољан да уговор Милоша Красића, вредан 2.300.000 евра по сезони, преузме на своја плећа. Међутим, за сада правих купаца нема.

Српски интернационалац је, после лоше сезоне у Бастији, био повезиван са Рубином из Казања, турски медији су писали да је и ПАОК "загризао" удицу, али да нема намеру да 29-годишњем Србину понуди толики новац. А у причу се, однедавно, укључио и један, за сада неименован, клуб из Саудијске Арабије. Тако је бар турским медијима рекао менаџер бившег српског репрезентативца, Дејан Јоксимовић.

"Милош је добио озбиљну понуду једног клуба из Саудијске Арабије, који је спреман да потпуно преузме одговорност отплате уговорних обавеза од Фенера, али... Солун је прелеп град, а мој клијент жели само у Грчку. Истина је да су Панатинаикос и Олимпијакос највећи клубови у Грчкој, али и ПАОК је клуб са историјом", рекао је Јоксимовић.

Он је истакао да су приче о одласку у Немачку чисте спекулације, да и даље постоји могућност повратка у Русију, али да је примарни циљ Грчка.

"Представници два клуба (ПАОК-а и Фенербахчеа прим. аут) спремни су да започну преговоре, али... ПАОК не жели да са Фенером подели трошкове уговорних обавеза. Тако је било и са Бастијом. Французи су плаћали 800.000 евра, Фенербахче све остало. Као што сам већ рекао, једино су Арапи спремни да изнесу целу причу на својим леђима, али Милош се уопште не осврће на њихове понуде. Он би волео да може да остане у Истанбулу, али све је на људима из клуба", закључио је Јоксимовић.

У редовима турског првака ситуација је јасна - Милош Красић мора да оде како би место странца препустио новопеченом првотимцу Дијегу. Дакле, Красићу су дани у Истанбулу одбројани. А, где ће наставити каријеру човек за којег су се некада отимали највећи европски клубови? Питање је...

Коментари / 0

Оставите коментар