Скандалозно је новац од запошљавања улагати у радне акције

Најава Министра рада и борачко инвалидске заштите Петра Ђокића да ће предложити Влади да се средства планирана за подршку новом запошљавању људи са Завода за запошљавање Српске, усмјере на плаћање учесника радних акција, је у најмању руку скандалозна.

Република Српска 28.05.2014 | 11:59
Скандалозно је новац од запошљавања улагати у радне акције

Сваком нормалном човјеку је јасно да се из постојеће економско -социјалне кризе може изаћи само кроз директна страна и домаћа улагања и кроз ново запошљавање , уз стварање нове вриједности и извоза. То изгледа није јасно једино представницима власти Републике Српске.

Преусмијеравати средства намјењена новом запошљавању за плаћање учесника радних акција, са скривеним циљем контроле незапосленог бирачког тијела, равно је велеиздаји.

Српска би на тај начин била остављена без било какве развојне шансе, а промоција партокартије и апсолутистичке власти би добила свој најгори појавни облик.

Ова власт је одавно изгубила компас и све њене активности су усмјерене једино да остану на власти, плашећи се изборног пораза и евидентне одговорности за пљачку криминал планетарних размјера.

Информативна служба НДП-а

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Вожд

28.05.2014 10:20

Ове младе и незапослене људе је потребно само још идеолошки обојити да би тако СНСД са њима лакше манипулисао и владао! Какве радне акције, ваљда смо се ослободили комунистичких идеологија. Боже сачувај, сваком даном све више и више постајемо као дио Сјеверне Кореје; један народ, један вођа, једна идеологија... и све тако до пропасти... Овако нешто је могуће да се роди само у мозговима ове неспособне и злочиначки настројене власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

28.05.2014 11:49

Унистена индустрија,пољопривреда,стотине хиљада незапослених тумара без посла и икакве наде у боље сутра а нас министар смисља како и оно мало пара сто има у каси прелити у дзепове тајкуна блиских њему и његовом великом Баји.Све послове на санацији це добити њихове фирме те згрнути милионе на муци народа док људи који буду крваво на лопати зарадјивали плату код Додикових тајкуна неце добити ни 300 км мјесецно.Док се промјени власт ове бандите треба позатварати и одузети комплетну имовину и њима и њиховим породицама те им судити за злоцин против свог народа и велеиздају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

28.05.2014 12:18

Ова власт је спремна да уновци и хуманост! Код људи без морала је све на продају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.05.2014 13:08

Ништа неуобичајено . СНСД има парламентарну вечину и усмјерава паре гдје му се свиђа.Уопште неводи рачуна зашто су та средства издвојена и коме припадају .Руши банду !

ОДГОВОРИТЕ