Мариза и Тркуља снимају спот подршке

Португалска фадо дива биће почасна гошћа у песми познатог музичара којом ће цео свет позвати да помогне поплавом угроженим подручјима.

Забава 25.05.2014 | 13:09
Мариза и Тркуља снимају спот подршке

Мариза и Слободан Тркуља са Балканополис центром снимају песму и спот као подршку свима који су погођени поплавама. Највећа подршка стигла им је од ЕXИТАид, програма Егзит фондације, а у споту ће учествовати бројне светске личности које желе да помогну Србији.

Поред Маризе, учешће су потврдили и славни Метропол оркестар из Холандије, руска звезда Пелагеја, Дејвид Роудс гитариста Питер Гебријел и многи други. Песму ће уз Тркуљу продуцирати Марко Милатовић и добитник Греми награде Чед Блејк.

- Част је радити са тако еминентним уметницима уз подршку најбољег европског фестивала, а све у циљу подизања свести међународне јавности о несрећи која је задесила нашу земљу. Видео за ову песму, који ће изаћи за неколико недеља, позваће људе из целог света да донирају средства званичним фондовима за помоћ страдалима у поплавама док ће сав приход од песме такође бити дониран у ове сврхе - каже Тркуља.

У оквиру ЕXИТАид до сада је прикупљено 30.000 евра помоћи.

Коментари / 0

Оставите коментар