Шамац: Почело чишћење града

Три мобилно-црпне станице, које су достављене Шамцу из Пољске, пуштене су у функцију и почело је извлачење воде из града, изјавио је Срни члан општинског Штаба за оперативно-планске послове Светозар Евђић.

Република Српска 23.05.2014 | 11:11
Шамац: Почело чишћење града

Он је додао да је у функцију пуштено и постројење за "производњу" воде за пиће, које је довезено из Њемачке. 

"Данас је почело и одвожење смећа и чишћење улица. Дезинфекција се плански ради по мјесним заједницама. На одвожењу смећа и чишћењу града ангажовано је 50 трактора, као и мјештани мјесних заједница и 50 студената из Бањалуке", додао је Евђић. 

Он је навео да је почело и прикључивање корисника на електромрежу са подручја у којима се вода повлачи.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

срам их било

23.05.2014 09:20

Хеликоптерски сервис Републике Српске је првог дана потопа, према провјереним информацијама, остварио 57 летова, од чега је само један био евакуација. Наредних дана овај омјер значајно се поправио, али остаје горка чињеница да су првог дана потопа овдашњи водећи политичари, који користе услуге хеликоптерског сервиса, примарно мислили на сопствену промоцију, те су, летећи као “муве без главе”, фингирали бригу и забринутост за поплављене. Истог тог 15. маја, хеликоптери Оружаних снага БиХ, интервенисали су, између осталог, и у Шековићима и спасили 12 људи, међу којима је шесторо дјеце. Хеликоптерски сервис Републике Српске у прва три дана потопа, слетио је у Бијељину три пута-једном је довезао Милорада Додика, једном сто килограма хране и једном Жељку Цвијановић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срам тебе било

23.05.2014 18:03

Како се само усудјујес да тако писес Проносис непровјерене информације Људи су приоритетно спасавали зивоте У озбиљним дрзавама био би ухапсен због таквих коментара

ОДГОВОРИТЕ