Крао ноћу, користио умор спасилаца и полиције!

Упадао у радње и односио робу. Лисице на руке стављена су му данас у Обреновцу. Приликом претреса његове куће пронађена је ваздушна пушка и роба коју је крао.

Србија 21.05.2014 | 21:14
Крао ноћу, користио умор спасилаца и полиције!

Зоран В., из Обреновца ухапшен је данас у Обреновцу по дојави грађана који су приметили да краде прехрамбену робу по продавницама у Обреновцу. Како сазнајемо Зоран В. је користио умор спасилаца и полицајаца па је током ноћи упадао у радње и односио робу.

Лисице на руке стављена су му данас у Обреновцу. Приликом претреса његове куће пронађена је ваздушна пушка и роба коју је крао.

- Пронашли смо прехрамбене намирнице, пиво, киселу воду, месне нареске, шампоне, сапуне, фета сир, паштете... као и камере које је скидао из неких радњи. Он је након хапшења приведен у станицу.

- Нарочито смо се згрозили када смо се у његовом стану пронашли блатњаве пивске флаше које је крао из поплављених продавница - рекао је за Курир један од полицајца који су били на увиђају.

Крађе у ситуацијама ванредног стања знатно је теже кривично дело, упозорио је вечерас директор полиције Милорад Вељовић

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

аxxе

21.05.2014 19:23

Ломаца све до једнога који год краде од народа који је све вец изгубио!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантара

21.05.2014 19:40

Ма дајте, јадо ће добити вишегодишњу робију због хране коју је узимао и народ ликује због тога, а банда на власти краде деценијама стотине милиона и нико не смије ништа покренути, већ им се улизују на све стране. Народе преиспитајте се мало и почните од себе прије него што некога унапријед осудите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУЛЕКС

21.05.2014 19:42

На ломачу са њим, украо је три пива и неколико месних нарезака. Ово је нека сиротиња тешка, треба га казнити по закону али далеко од тога да овакви сад треба да приме сав бјес народа, који би можда, да није оваквих медијски форсираних случајева био усмјерен на неку другу страну, која би властодршцима далеко мање одговарала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаци-странац

21.05.2014 19:47

Стрељати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раја

21.05.2014 19:47

Одмах метак у цело...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.05.2014 19:50

Бандера, какав 'апс, све паразите овакве на бандеру и то одмах!

ОДГОВОРИТЕ