Нове фризуре у "фанки" бојама

У тренду су кратке пиxи форме, као и геометријске, овог пролећа незаобилазне су коврџе, таласи и спирале. Облик и боју треба ускладити са карактером.

Мода и љепота 16.05.2014 | 06:25
Нове фризуре у "фанки" бојама

Са трендовима на модној сцени промовисане су нове фризуре и боје за косу. Стручњаци су се побринули да модерним техникама у обликовању и фарбању задовоље различите укусе. На недавно одржаном Сајму козметике најновије трендове представио је и Мајкл Маренцо, познати светски фризер и стилиста, који је промовисао најновију колекцију "Субтил" производа. Његово умеће препознали су многи, тако да га већ годинама ангажују "Тонy&Гуy" и многи други брендови.

- Фризура је веома важан детаљ и зато је битно какав избор правите. Иако нам сваке сезоне долазе нови трендови, није довољно само да се одлучите за нешто што је модерно. Пре свега је важно да и облик у боју ускладите са карактером, јер не може свако да изнесе оно што је тренд. Овог пролећа и лета акценат је на дугачкој коси без степеновања, која би требало да буде флуидна и ошишана тако да можете да је прилагођавате различитим стиловима. Модерне су фризуре које су уједно и елегантне, секси и помало дивље, суштина је да из њих можете да изведете разне облике. У тренду су и кратке пиxи фризуре, као и геометријске форме инспирисане шездесетим и седамдесетим годинама прошлог века. Код асиметрије је најважније да се постигне елеганција, пре свега склад боја. И овог пролећа незаобилазне су коврџе као и таласи и спирале, важно је да коса изгледа што природније и да се форма увек усклади са лицем, стилом и карактером.

* Које боје косе су актуелне?

- Модерне су јаке, интензивне нијансе попут ватреноцрвених, као и хладни плави и пастелни тонови. Дамама са јаким карактером препоручујем "фанки" боје попут розе, љубичасте, небо-плаве, зелене, које можете да комбинујете са плавим тоновима. Такође, су модерни и праменови посебно плаве и чоколадне нијансе, али и црвене и црне. Што се тиче актуелних техника у фарбању, модерни су контраст и благо нијансирање. Пошто је акценат на природном изгледу, хит је "сунце у коси" или "балијаж" техника која је и веома захвална за одржавање, јер коса не мора често да се фарба.

Коментари / 0

Оставите коментар