Тинејџеру од хладне воде стало срце

Кенан Пушкар (17) из Цазина се утопио у ријеци Корани, на купалишту Пијаца, у цазинском мјесту Тржачка Раштела.

Босна и Херцеговина 12.05.2014 | 08:52
Тинејџеру од хладне воде стало срце

Прве, још непотврђене информације, указују на то да је седамнаестогодишњак скочио у Корану те да га је у том тренутку, због шока од хладне воде, издало срце. Међутим, шта се тачно догодило биће утврђено истрагом, која је у току.

Засад се зна да је у близини Пушкара у тренутку трагедије било још неколико особа, од чега је једна, након што се тинејџер утопио, изгубила свијест и љекари су јој указали помоћ. За несрећног малољетника, међутим, није било спаса.

Смрт тинејџера, за којег суграђани имају само ријечи хвале, шокирала је његову родбину и комшије, јер се, како истичу, "овакво дијете ријетко рађа". Сви су сложни у томе да је ово велика трагедија за цијели Цазин.

"Комшије смо. Било је то јако лијепо дијете, културно, из фине породице. Немам ријечи, то ме толико погодило да вам ни описати не могу. То се десило у суботу поподне, али не знам како се тачно догодило, осим да се наш Кенан утопио", испричала нам је јуче мјештанка Цазина, која није жељела да јој објавимо име.

Она додаје да је Кенан ишао у средњу школу те да се бавио спортом, а како се незванично сазнаје, био је члан Клуба борилачких спортова "Спартак" Цазин.

"Дијете је било за пожељети", наглашава ова мјештанка.

И остали становници Цазина, а поготово родбина и пријатељи несрећног тинејџера не могу да се опораве од шока.

"Ја сам само чула да се он утопио, али не знам с ким је био уз ријеку ни како се то десило, тако да не бих могла ништа више да вам кажем, осим да се о Кенану у Цазину никада ништа није лоше могло чути", прича једна мјештанка.

Кенан је трећа жртва утапања од почетка маја у Унско-санском кантону. Подсјетимо, незапамћена трагедија у Санском Мосту засјенила је првомајски празник након су се у ријеци Блихи утопила два друга, Армин Делић (17) и Халил Арнаутовић (15).

Коментари / 0

Оставите коментар