Жене скидају бурму у љутњи,а мушкарци пред излазак

Занимљиво је да сваки осми тип верује да с бурмом на руци делује досадно, што важи и за жене, које су приметиле да тако мање изазивају пажњу супротног пола.

Занимљивости 09.05.2014 | 10:35
 Жене скидају бурму у љутњи,а мушкарци пред излазак

Једна британска адвокатска канцеларија одлучила је да провери у којим случајевима и зашто мушкарци и жене скидају бурму?

Истраживање, којим је обухваћено 2.000 људи, показало је да припадници јачег пола прстен "уклањају" најчешће пред излазак, а даме после свађе. Повод је, међутим, исти - обоје на тај начин желе да повреде партнера или да себи докажу да су још привлачни. Готово петина ожењених признала је овај "чин", док је било и оних који су се правдали изговором да их прстен стеже.

Занимљиво је да сваки осми тип верује да с бурмом на руци делује досадно, што важи и за жене, које су приметиле да тако мање изазивају пажњу супротног пола. Ако је за утеху, нове генерације углавном поносно носе венчани накит.

- Бурма на прсту је популарна код младих парова, па скидање прстена делује као превара и уништава поверење међу паровима - истакао је адвокат Калил Анвар.

Коментари / 0

Оставите коментар