Запослени не одустају од смјене директора

Радници Центра за професионалну рехабилитацију и запошљавање инвалида Бањалука данас су поново истакли да не одустају од захтјева за смјену директора овог предузећа Драгића Гојковића.

Република Српска 07.05.2014 | 15:42
Запослени не одустају од смјене директора

Радници Центра траже од Владе Републике Српске да до сутра смијени директора предузећа, а уколико се то не деси, кажу да од понедјељка, 12. маја, неће дозволити улазак у предузеће директору.

У допису радника Центра истиче се да ће, уколико не буде удовољено њиховом захтјеву, незадовољство исказати свакодневном протестном шетњом од предузећа до Владе Републике Српске.

"Ситуација у предузећу је још гора него прије састанка са предсједником Владе Српске. Свакодневна саслушавања радника, малтретирања и пријетње превазишле су све границе цивилизованог понашања", неведено је у допису радника Центра.

Дио радника је почетком априла забранио улазак директору у предузеће због, како су тада навели, многобројних проблема у Центру, а 24. априла састали су се и са представницима Владе Српске како би разговарали о могућим рјешењима.

На састанку је договорено да се у наредном периоду пронађе начин да се регулишу питања која су од значаја за неометано функционисање Центра и предложе конкретна рјешења у вези са изнесеном проблематиком.

Коментари / 0

Оставите коментар