Елезовом пријатељу запаљен аутомобил

Далибору Р. (41) у четвртак увече запаљен је аутомобил на паркингу у центру Лознице. Како незванично сазнајемо, ради се од Далибору Ристићу званом Даба, који је један од чланова некадашње групе Дарка Елеза и један је од ријетких који није пао када и његов газда.

Србија 03.05.2014 | 08:30
Елезовом пријатељу запаљен аутомобил

Према незваничним информацијама, аутомобил марке голф пет на паркингу је оставила Далиборова кћерка, док је он био одсутан из града.

Наводно је Ристић остао дужан за аутомобил, па су му они којима је дужан на овај начин наплатили потраживање.

За  Ристићем је годинама била расписана потјерница из РС и БиХ, међу којима је и она због пљачке банке у Угљевику.

У октобру 2011. године Србија је за Ристићем расписала потјерницу због шверца хероина, а он се тада, према наводима полиције, крио у БиХ под лажним именом. Годину дана касније нашао се иза решетака.

Ристић је често прелазио с једне на другу обалу Дрине, код Зворничког језера и Доњег Шепка, користећи чамце којима су управљали младићи који су као и он имали заштиту на мјесту гдје никако нису смјели да је имају.

Он је означаван и као командант младића који обијају куће и станове у лозничком крају, али и у БиХ, али му је тај посао стао.

Крадена роба пребацивана је преко Дрине до насеља Брањево.

У Лозници се дичио улогом у БиХ, а како кажу у том крају, кретао се у друштву Лозничана којима су лоповлук и разбојништво главни занати, мада су ријетко доспијевали иза решетака.

Коментари / 0

Оставите коментар