Суарес остаје у Ливерпулу

Најбољи играч Премијер лиге Луис Суарес истакао је да се ништа неће променити што се тиче његовог статуса и након лета.

Фудбал 02.05.2014 | 13:28
Суарес остаје у Ливерпулу

Прошле године Арсенал је нудио Ливерпулу 40 милиона фунти за Уругвајца, који је ове сезоне први стрелац (30) и асистент такмичења (12), а "црвени" близу прве титуле након 24 године.

Често се спекулише да ће Суарес на лето променити средину, да ће постати нова трансфер бомба Реал Мадрида, али он истиче да се ништа неће променити.

"Веома сам срећан у Ливерпулу, као и моја породица. Не брините, ништа се неће променити. Када би могли да освојимо трофеј Премијершипа и донесемо га кући на Енфилд, то би било одлично", рекао је Суарес за уругвајску телевизију "Канал 10".

Луис Суарез је ове сезоне постигао 30 голова у Премијер лиги, иако је пропустио првих шест кола због суспензије. Ливерпул се удаљио од прве титуле у Премијер лиги поразом од Челсија прошлог викенда на Енфилду.

"И даље сам шокиран, тако је фрустрирајуће, нисмо пронашли пут до гола, направили смо грешку и нисмо успели да се вратимо. Надамо се да ће Манчестер Сити до краја сезоне 'просути' неке бодове. У Премијершипу је све могуће", закључио је Уругвајац.

Ливерпул има два бода више од Челсија, а три од Ситија, који има утакмицу мање. У последња два кола ПЛ гостује Кристал Паласу и чека Њукасл Јунајтед.

Коментари / 0

Оставите коментар