Радојичић: Иза Умичевића стоје резултати

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић рекао је да је да, доласком техничког директора Фабрике обуће "Бема" Маринка Умичевића у СНСД, ова странка добија човјека који има конкретне резултате.

Република Српска 30.04.2014 | 15:25
Радојичић: Иза Умичевића стоје резултати

Радојичић је навео да ће Умичевић - бивши одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука, дјеловати као одборник у саставу Клуба одборника СНСД-а.

"На наредној сједници Градског одбора очекујемо да уђе и у градски одбор и биће један од важних чланова и активиста СНСД-а. Искрено сам задовољан што је Умичевић наш члан, јер је ријеч о човјеку који иза себе има резултате, који је у Бањалуци угледан привредник, спортски и јавни радник, а има резулате и у политичком раду, јер је на челу листе на којој је био кандидат за одборнике имао највише појединачних
гласова", истакао је Радојичић.

Он је на конференцији за новинаре у Бањалуци рекао да је Умичевић "у борби" за Скупштину града Бањалука остварио најбољи резултат у ПДП-у.

"/Младен/Босић је данас на леђа добио терет /Младена/Иванића, а СНСД има задовољство да поздрави човјека са резултатом", нагласио је Радојичић, уручивши Умичевићу чланску карту СНСД-а.

Умичевић је рекао да му је, напуштајући ПДП, било жао добрих људи у овој странци, али да "даље није могао са предсједником Младеном Иванићем, због његове себичне политике".

"Ја сам човјек из привреде, за ред, рад, дисциплину и одговорност и никада ме нису препознавали као ПДП", додао је Умичевић.

Он је појаснио да је изабрао СНСД, јер дуго, и као опозиционар, сарађује са Владом Републике Српске.

"Настојаћу да помогнем савјетима из привреде, тражићу одговорност и Владе и предсједника, јер морамо бити одговорни према народу", истакао је Умичевић.

Он је поручио да му је драго што је члан СНСД-а, јер је ова странка снага, те да вјерује предсједнику странке Милораду Додику, јер је човјек од ријечи.

Умичевић каже да о Иванићу не мисли ништа "јер ништа не ради, осим што продаје маглу", те да немају никакав контакт.

"ПДП ће доживјети крах у Бањалуци и брзо ће сав ПДП прећи у Чавићев НДП", сматра Умичевић.

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

најезио сам се

30.04.2014 13:16

Јака ствар. Свеједно одлазите на изборима :) Бањалуцанин

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

30.04.2014 13:36

Цим је изасао из ПДП након пар дана Радојициц иде у његову фабрику у посјету, прицају о успјеху све са камерама. Све је слуцајно, хахаха. Интереси и ниста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раб Бозији

30.04.2014 14:09

Сада це умјесто 1 милион подстицаја добити 11 милиона колико је тразио просле године, финансијски је добро продао образ само је лицно то јако јадно с тацке постења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

30.04.2014 14:17

Колике му плате имају радници? Циме се то хвале?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

30.04.2014 14:24

А изгледао ми је као паметан цовјек....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мостар

30.04.2014 14:26

Прије годину дана су му највећи непријатељи били. Бар је тако јавно рекао. Јадни су то људи и карактери што ради интереса мијењају дресове за мало пара отето од народа. Ближи се октобар гдје ће онда, ко ће му тада пружити руку? Савез за промјене је нада српског народа са СДС на челу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

30.04.2014 14:28

Успјех је давати минималне плате и водити фабрику? У свијету се то зове НОРМАЛНО. Само је овдје маркетинска сензација и интерес од тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ниста посебно

30.04.2014 16:19

Кад су оно били празници у јануару зали се он на телевизији како има губитке због толико нерадних дана и како у свијету нема толико празника. Заборавио је да казе колику плату имају радници у свијету а колико његови. Ови у свијету зараде за само пар дана ту његову плату. Мука ми је од таквих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан.079

30.04.2014 17:41

Морао си се продати, дуго си одолијевао, али на функцији коју обављаш и због ствари о којима причаш видјело се већодавно да "тврдиш пазар". Тешко је вјеровати да поштен човјек из привреде након свега уназад неколико година што је власт урадила на штету привреде, може то урадити и још тако нешто изјавити о поштењу Баје, према томе све је јасно, добићеш робовско радно вријеме, услове рада, још пар функција, бонус на редовну плату, субвенција по разним основама, викендицу...?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

30.04.2014 22:12

Оваква врста људи је опште позната, једном издајник и увијек ће бити. Чекајте само изборе па ћете видјети о каквој се особи ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

01.05.2014 08:25

Примјер Умићевић је добар за овај напаћени народ- да му се отворе очи. Јер за Умићевићев трансфер из ПДП-а у СНСД је додјељен подстицај од неколико милиона из наших пара (кредита који ће генерације враћати) фабрици обуће. Сад ће Умићевић тражити (натјерати) да свих 1300 радника гласа за Додика и СНСД. Тако СНСД обезбјеђује сигурно гласачко тијело за себе, а на изборе ће изаћи (морати) сваки запослени фабрике обуће БЕМА.Тако је и са онима чији су чланови породице запослени по партијској линији. И ТАКО СНСД РАЧУНА НА СИГУРНЕ ГЛАСАЧЕ И ОПСТАНАК НА ВЛАСТИ. А НЕЗАПОСЛЕНИ И ГЛАДНИ ИЗ ИНАТА НЕЋЕ ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ ЈЕР СУ ЉУТИ НА ВЛАСТ И ТИМЕ ОМОГУЋУЈУ ДА ОВИ ШТО СУ САД НА ВЛАСТИ ОСТАНУ И ДАЉЕ. Народе прогледај и размисли шта чиниш ако останеш на дан гласања код куће.

ОДГОВОРИТЕ