Полицајац отпуштен јер је крао у маркету

Дисциплинска комисија Граничне полиције БиХ донијела је рјешење о престанку радног односа за полицијског службеника чији су иницијали В.С, из Јединице граничне полиције "Аеродром - Сарајево", због крађе у једном сарајевском трговинском центру.

Босна и Херцеговина 29.04.2014 | 11:07
Полицајац отпуштен јер је крао у маркету

Ово лице је у више наврата у трговинском центру у Сарајеву, одјевено у службену униформу, крало продајне артикле, чиме је починило тежу повреду службене дужности, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Из Граничне полиције прецизирају да се повреда службене дужности дефинише као "нарушавање јавног реда и мира, посебно непристојним и грубим понашањем, тучом или било којом другом активношћу којом се нарушава јавни ред и мир и том активношћу нарушава углед полицијског органа, без обзира на вријеме и мјесто догађаја".

Према ранијим новодима медија, гранични полицајац ухваћен је почетком фебруара у крађи сухомеснатих производа у Тржном центру "Интерекс" у сарајевском насељу Ступ. Био је у службеној униформи са службеним наоружањем.

Запослени у овом тржишном центру навели су да је већ неко вријеме постојала сумња да ово лице краде сухомеснате производе, али због службене униформе, мислили су да гријеше. Међутим, посљедњи пут службеници обезбјеђења објекта ухватили су га на дјелу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈОЦО

29.04.2014 16:21

Ја би га ослободио.За мало сухог меса није фер да одговара.Гладан цовјек био.

ОДГОВОРИТЕ